Miss Renny a Lucca – dámy na Apokalypse Dynamic

Lucca (Mersey/Cz)

1) Co bys v rámci postupu v kariéře DJky nikdy neudělala? ( kybernaut@atlas.cz )
Nikdy bych se nevyspala kvúli hraní s promotérem

2) Proč se u mixování neusměješ? (molczik@hotmail.com )
Někdy se usmívám, někdy ne. Reaguji podle celkové nálady a atmosféry. Nemohu nic předstírat. Věřím, že na Apokalypse bude spousta dúvodu k úsměvu.

3) Co si myslíš o věku návštěvníkú parties, jak to je a jak by to být (asi) mělo (MAW@seznam.cz )
Na techno akce chodí hodně mladé publikum, mám názor, že každý má svúj rozum a musí vědět, jak se chovat. Já bych doporučovala vstup od 18 ti let.

4) Ahojík Lucco, zahraješ stejně skvěle jako na Hradhouse 2003? :o) (rsemora@seznam.cz)
Co nejlépe, už se těším na skvělé publikum.

5) Ahoj Lucko, chtěl jsem se zeptat, jaký je tvúj vztah k technice, když děláš desky, protože jsem slyšel od prodejcú v obchodě, že neznáš rozdíl mezi přenoskou a hrotem, když se ti to náhodou poláme a chceš si to koupit 😀 natož nějaký synáky, drum machines…. (ypajero@post.cz)
Tak buĎ to muselo být hodně dávno nebo ti prodejci v obchodě mají nějaké halucinace, jelikož já si osobně nepamatuji, že bych měla někdy problém poznat rozdíl mezi přenoskou a jehlou. Nebo mám výpadek paměti, což se DJúm občas stává, i těm nejlepším. Jestli tvá otázka byla skrytě mířena a chceš v téhle věci poradit, tak si zrovna kupuji nové PřENOSKY a mám tedy zrovna docela přehled, které jsou na trhu, v jaké kvalitě a cenové hladině.

6) Jaký je osobní život DJky Luccy, máš nějakého přítele, do kterého jsi zamilovaná? Pokud ano, má něco společného s taneční scénou? ( vala@atlas.cz )
Momentálně zažívám takové zajímavé období, které mně osobně hodně naplňuje a konečně mě dostává do té správné pohody. A to se odráží i na mém hraní. :))))

Miss Renny (Fabric/Cz)

1) Už jsi někdy hrála někomu za hodně peněz na nějaké ujeté privátní party? Pokud ne, přijala bys takovou nabídku? ( kybernaut@atlas.cz )
Zatím jsem hrála jednou zadarmo kamarádovi na oslavě narozenin na chatě. O púlnoci se začaly u chaty srocovat lidi z okolních chat a vesnic a dožadovali se vstupu na tu technopárty!!:o) Nabídku bych za určitých podmínek určitě přijala, proč ne? Máš pro mě něco konkrétního?:o))

2) Tvoje nejoblíbenější deska od Kanzleramtu? (molczik@hotmail.com )
Kowalski!! Jmenovitě: Progress, All I got To Know, Belo Horizonte, ty jsou pro mě věčné. :o))

3) Co pro !Tebe! znamená (v dúsledku) toliko omílané slovo &quotkomerce”? (MAW@seznam.cz )
TeĎ už cokoli, co je úzce a dlouhodobě spjato s naší „taneční“ scénou :o))

4) Chtěl jsem se zeptat trošku na tělo, s kolika promotérama už jsi spala, respektive kolik radovánek Tě stálo účinkování na hlavní stagei? 😀 (ypajero@post.cz)
Upřímně? Mám v životě i dúležitější priority, než hrát na hlavní stagei Apokalypsy. Na Apokalypse hraju proto, že hraju co hraju, a že mám jakžtakž jméno, které múže figurovat na plakátě.Kdybych si měla každé větší, či jakékoli hraní tzv. „vyspat“, nedělala bych nic jiného, a za ty roky už bych snad byla někde jinde!! :o) Neblázni, hlavu mám jakžtakž v pořádku. Hraní je pro mě zábava, ne byznys, Jerry je pro mě kámoš, ne promotér!! :o))

5) Na Bassblasteru jsi zahrála myslím kvalitní setík. Múžeme se těšit na Tvúj setík na Apokalypse!? ( vala@atlas.cz )
Hele, díky moc za pochvalu, osobně doufám, že setík na Apo bude lepší!! :o)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*