Michaeil Dimitriadis.

Ahoj,
jmenuji se Michaeil Dimitriadis a narodil jsem se před 38 lety v řeckých Athénách, kde stále žiji a pravidelně hraji. S elektronickou hudbou jsem se poprvé setkal v roce 1978, kdy mě výrazně ovlivnil song Funky town od Croup Lips Inc. Od té doby jsem se začal věnovat djingu. Moje první vystoupení se odehrálo v legendárním athénském klubu Deca, kam chodili první příznivci elektronické hudby v řecku. Zpočátku jsem hrál klasickou dance music 80. let, ale postupně jsem přecházel k house music (u nás se jí říkalo „lyrics house“). Poté jsem získal rezidenturu v klubu Yukaton klub, jehož kapacita byla až 1500 lidí, a často jsem hostoval v klubu Kastor music (Kastoria). Díky těmto aktivitám jsem se setkal i s tehdy začínajícím Feosem. Během své kariéry jsem hrál i v německých klubech (např. Village, Malibu, Grotte), kde jsem německému publiku představoval řecké pojetí taneční hudby. Ač je to s podivem, v současné době se nejvíc bavím mícháním tvrdého techna se starými houseovými a raveovými deskami, u kterých si vždy nostalgicky zavzpomínám.

A co si myslím o svém vystoupení na Apokalypse? Apokalypsu beru jako mejdan v cizí a nepoznané zemi a múj hlavní cíl je jediný: importovat řecký pohled na techhouse, provést vás starými a novými zvuky. Garance užitého víkendu pro všechny zaručena. :o)

Váš Michaeil Dimitriadis.

Nakolik Michaeil mluvil pravdu o svém mixování a stylu hudby, kterou hraje, se múžete přesvědčit na webu Apokalypsy, kde v sekci „downloads“ najdete i Michaeilúv promoset.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*