ODKAZ

Koná sa 09.augusta 2003 a sľubuje celkom zaujímavé prežitie sobotnej noci. Treba dúfa, že nebude prša a bude dostatok sudov s pivom, ostatné alternatívy sú prijateľné. ODKAZ sa bude tentokrát kona v areáli RODEO PUBu na Zlatých pieskoch a bude ma dve pódiá. Jedno pódium je kryté, takže ak aj bude prša, je kam ís. Tu sa bude počúva a bavi na kvalitný funk a starú školu hip-hopu! Obšastňova hudbou bude DAVID ZO SENCA, BILLY a MAO JENDEK. Druhé pódium bude ma holé nebo a trsa budeš na rap, ktorý pod tvoje nohy bude hádza HAJTKOVIč, KAM?čO?, AMN2 a VEC.

Súčasou rapového pódia bude aj koncertný program, ktorý začne o deviatej večernej a potrvá dve hodinky. Svojimi hlasivkami a zasiahnu tieto skupiny: VED¼AJŠIE ÚčINKY (SC), 3JÁDA (NR), NOVÁ DOBA, ZDRUŽENIE, 3TROMAN A NEVIEME a DILEMA (všetko BA). Potom bude tancovačka až do rána bieleho! Na ODKAZ je možné si objedna vstupy, stačí ak zadáš meno a číslo dokladu, na ktorý si lístky prídeš vyzdvihnú v deň akcie a na mieste konania. Jedno meno môže objedna najviac 5 vstupov a to najneskôr do soboty 09.augusta 2003, a to do 14.00 hod. Cena vstupu na objednávku je 120 Skk a priamo na mieste je cena 150 Skk.

Priestor akcie sľubuje dobrú zábavu od svojho začiatku, pretože pár metrov od RODEO PUBu je jazero Zlaté piesky, máš sa tu kde nakŕmi, v okolí nikto nebýva, takže sa tu dá vrieska a huláka. Ak a nič doma nedrží, zober svoju partiu a padaj na Zlaté, dobrá zábava si pýta aj tvoju prítomnos, jetitoasné!?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*