Cafe Del Demar

Alebo si pri &quotcool” muzičke posedie s dobrým miešaným drinkom a pokeca s priateľmi či zrelaxova trochu aktívnejšie prostredníctvom bowlingu alebo biliardu? Nové easy listeningové večery v Demar klube v Rači – Riazaň Vám to všetko ponúkajú už od začiatku mája každú stredu a nedeľu na akciách s názvom CAFE DEL DEMAR.

Áno, vaše asociácie idú správne smerom ku kultovému podniku na Ibize či k vinikajúcim CD kompiláciám. A aj keĎ sa nebude jedna o after party pri pobreží s kulisou z mora vychádzajúceho slnka, pohodičkovú atmosféru prostredníctvom hudby Vám určite sprostredkujú vychytení bratislavskí nu jazzoví DJ´s ako Magalova a Kinet, ale aj skôr k dubu tendujúci PeterF, lounge – chilloutový Potkan či ešte pomerne neznámi ale možno o to lepší Berger junior a Soram, ktorých to ahá aj k ambientu a world music.

Na Cafe del demar je vstup voľný (čo je v bratislavských kluboch cez týždeň už síce pravidlom,) ale sú pripravené aj Ďalšie milé prekvapenia v podobe videoprojekcií, takže bude o možnosti vašej kontemplácie dostatočne postarané. Dôležité je, aby sa Vám chcelo zájs trochu Ďalej od centra aby sa mohli sta stredy a nedele v CAFE DEL DEMAR pravidelnými.

www.demarklub.sk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*