Jasné v Jasnej / Párty na Chopku !

Ak si neprinesiete svoje masky, my budeme ma pre Vás pripravený tím maskérov a zmaľujeme Vás do nepoznania. Najzaujímavejšie masky budú ocenené …
Dennú idylku bude dokresľova príjemná hudba a hlas Kvetky Horváthovej.

Tento raz, dva večery po sebe, bude pre Vás prichystaná Grand Hotel Párty v priestoroch hotela Grand. V sobotu 19.4.2003 dva tanenčné parkety – hip hop a house v podaní dj´s ako Vec,Tell, Kappa, Poprednny, Dodo.man, Wychitawacs, Pappi. V nedeľu pre zmenu drum and bass (Larry, Ricky Fitz a Gabanna) a taktiež house, kde veľké spestrenie prinesie v ten večer jediná hrajúca zástupkyňa nežnejšieho a krajšieho pohlavia česká dj-ka Lucca. Kvalitnú hudbu bude dopåňa videoprojekcia, svetelná show, a pravdaže pastvou pre oči budú go –go dancers… A to všetko freeeeee.

PríĎte a nechajte sa unies na Párty na Chopku 19. a 20. apríla. Dva dni nabité energiou… Kde ? Chopok – svah Záhradky.

Jasné, že v Jasnej !!!

19.04.2003 | Jasná – Chopok – Záhradky / Grand Hotel
Line up:
Poprednny (subtech/ba), Dodo.man (bajkonur/ba), Pappi (crytsal agency/ba), Vec(trosky/ba), Wychitavacs (21:10 promotion/dca), Kappa(//ba), Tell (subbeats/po)

20.04.2003 | Jasná – Chopok – Záhradky / Grand Hotel
Line up:
Lucca (som/brno/cz), Poprednny (subtech/ba), Dodo.man (bajkonur/ba), Pappi (crytsal agency/ba), Larry(bajkonur/signall/ba), Ricky Fitz (bajkonur/ba), Gabanna (drumatique/ba)

snow part:
Chopok, svah Záhradky 19.04.2003 | start : 12:00, end : 19:00 | entry : free

dance part:
Hotel Grand 19.-20.04.2003 | start : 21.00, end : 05:00 | entry : free

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*