Bicie’a’bassy – tlačová správa.

V sobotu 21.09.2002, sa v klubíku WAVE uskutoční už (alebo zatiaľ?) v poradí druhá, pod názvom Bicie’a’bassy 02. Tentokrát na B’a’b 02 bude hosova tvrdo a skvelo hrajúci DJ Proppa (Drumatique) a rezidenti, súrodenecké Djské duo DJ Kiara a DJ Orihgami.

Doteraz ste mohli v Prešove navštívi len techno, tech-housové a hip-hopové akcie, avšak žiaden drum’n’bass, hoci d’n‘b tu má dos svojich prívržencov a ešte si ich určite aj dos nájde. Celý nápad s usporadúvaním drum’n’basových akcií sa zrodil v Kiarinej hlave. Za pomoci svojho brata Orighamiho a majiteľov klubu WAVE sa rozhodli zača niečo, čo by malo v Prešove istým spôsobom svoje miesto na tanečnej scéne.

KeĎže pravda je taká, že na Slovensku sa väčšinou hrávajú LEN “ostrieľaní a známejší djs”, bicie ‘a’ bassy chcú da priestor prezentova sa HLAVNE neznámym a začínajúcim drum’n’basovým DJ-om a live actom, a tak isto z času na čas aj nejakej tej “hviezde”.

Úspešne by sa dali zhodnoti b’a’b 01 spred mesiaca, na ktorých hosoval skvelý mladý DJ Lixx (drumatique), a so svojim live-actom sa predstavil Snippah (Reproduct).

Bicie’a’bassy 02
21.09.2002
WAVE, Hlavná 121, Prešov
DJ Proppa (Drumatique)
DJ Kiara (DnB.sk)
DJ Orighami (po.sk)
Štart: 21.00
Vstupné: 49,-SK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*