EUROPEAN ITF FINALS Prahe!

Takže tedy za prvé – domácí scénu byl na ITF European Finals jak známo zastupovat Brněnský Five v kategoriích Scratching a Beat Juggling a společně s parákem Arsenem se pokusí prodrat na světové finále i jako součást DJ Teamu Questablist. Co už se ví méně je fakt, že se na finálovém večírku předvede i věčně druhý Pražák DJ Trafik, který jako první z našich DJ’s okusí battle v nové soutěžní kategorii: X-Perimental Class (podrobný popis, o co se v této kategorii přesně jedná, stejně jako podrobná pravidla naleznete na oficiálních stránkách ITFCzechoSlovakia.com přímo zde). A abyste měli ještě lepší představu, co že Trafor připravuje za vary, tady máte exkluzivně k mání i jednu z jeho dvou soutěžních rutin, kterou nadrtil za tři týdny se svým Roland pedálem, stahuj zde
Ale ani to není zdaleka všechno. Jak to celé nakonec dopadne a jestli se alespoň v jedné ze čtyř soutěžních kategorií večera probojuje na světové finále, jenž proběhne 4.12. v klubu Zapatta v Německém Stuttgartu, rozhodne samozřejmě odborná porota. Její sestavení zabralo déle, než se čekalo, ale tady jsou jména, která ponesou na svých bedrech tíhu odpovědnosti za výsledky, stejně jako pobaví publikum svými showacsey:
Domácí team bude reprezentovat DJ RICHARD. Legendy netřeba představovat, jejich zápisy do historie mluví za ně. Z Irska dorazí DJ TU-KI, pravidelný Irský šampion DMC i ITF, loňský účastník světových finále battlú obou zmiňovaných organizací. A konečně soudcem třetím a na polích turntablismu nejostřílenějším je Francouz DJ PFEL – dvojnásobný světový šampion DMC v kategorii Teams (jako člen party C2C), loni dvakrát v battlu skončil až na štítu pozdějšího světového šampiona Tigerstylea (a už to bylo ve čtvrtfinále na světovém finále ITF nebo v semifinále na DMC World Supremacy).
Za třetí, seznam zúčastněných zemí se letos zastavil na čísle 9 s tím, že Anglie a Polsko ještě svá jména neposlali. Pokud ale chcete seznam dosud známých jmen, která se postaví našim borcúm, stačí kliknout zde: a nebudou to mít vúbec jednoduché, od dvojnásobných DMC šampionú Německa v Teamech – Noisy Stylus, po světového vicešampiona ITF Advancement Class a světového šampiona ITF v DJ TeamechRafika z Lordz Of Fitness. Celý seznam jak říkám, opět na stránkách ITFCzechoSlovakia.com – tudy:
A v jakém pořadí, že to vlastně celé proběhne? Předem upozorňuji, že večer je to stejně dlouhý jako nabitý. Proto se musí začít už velmi brzy a proto první soutěžní team odstartuje battle podvečer už v púl šesté. Nezapomeňte tedy dorazit opravdu včas, pokud nechcete vidět jen rozdávání cen, ale také za to že se ty ceny vlastně rozdávají… Stejně jako třeba velmi očekávaný koncert Kontrafaktu, spojený s křestem jejich debutového alba. Ale dost řečí okolo, tady je lineup: (jo a mejdlo na barech pojede s DJ’s Maro, Ghet 22, Noir a Büphe dokud bude vaše chu pařit)

LINE UP

17:00 DJ playing
17:30 DJ Team 1, 2
17:50 Beat Juggling
18:40 Richard – showcase
18:50 DJ Team 3, 4
19:10 Tu-Ki – showcase
19:25 Scratching
20:25 KONTRAFAKT
21:10 PLANET ASIA&Main Flow & DJ Fingaz
22:40 DJ Team 5, 6
23:00 X-Perimental class
23:40 Pfel – showcase
00:00 Vyhlášení výsledkú
00:15 DJ playing

A pokud jste snad náhodou zapomněli, že hlavní zámořskou koncertní hvězdou večera budou Planet Asia a Main Flow, múžete se kliknutím na jejích jména mrknout na jejich profily, stejně jako na profil Kontrafakt.

Affro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*