Ďalší technokongres uz v piatok….

Súdiac podľa vašich odpovedí na súažnú otázku, mnohí si nieste istí, ktorý dj sa skrýva pod prezývkou Loktibrada. Samozrejme ide o otca, zakladateľa slovenskej technoscény a jedného z najúspešnejších djov na Slovensku Dala.

Ďaľším pánom ktorý do vás napáli riadnu dávku svojho techna bude považskobystrický Luho. Patrí medzi najvýraznejšie postavy vo svojom regióne. Svoje sety odohral vo väčšine slovenských kluboch aj na veľkých parties a počul o ňom snáĎ každý, kto sa tomuto štýlu hudby venuje.

Ďaľší kto vás určite presvedčí o svojich kvalitách bude jemná a krásna djka Mayla, ktorá svojim nekompromisným diktátom privádza ľudí do toho pravého tanečného ošiaľu a ináč to nebude ani v piatok. Celé to zakončí svojím vystúpením dj Hu, ktorý nikoho o ničom presviedča nebude. Presvedčil totiž nedávno, keĎ vydal svoje EP u svetoznámych 65D Mavericks.

Zhrnuté a podčiarknuté, v piatok si každý príde na svoje. Opä sa bude hra len to najlepšie zo slovenského techna a to by si určite nikto z vás nemal necha ujs..

2300 – 0030 HU
0030 – 0200 Loktibrada
0200 – 0330 Luho
0330 – 0500 Mayla

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*