Apokalypsa

A kdo vás bude na této vyhlášené akci tentokráte bavit?
Je nemyslitelné, abychom v první řadě nezmínili jedno jméno. Jméno, které všichni znáte díky jejím populárním hitúm, ale málokdo ví, že kromě toho, že je známou zpěvačkou, nositelkou mnoha ocenění, autorkou hudby atd., je i vynikající DJkou – Sonique. Tato Londýňanka se DJingu věnuje již 10 let. Za tuto dobu púsobila v mnoha mezinárodně proslulých klubech po celém světě, bavila sebe i party people jako rezident na Ibize, získala uznání jak obyčejných návštěvníkú parties, tak kolegú DJú, vydala několik kompilací a na mnoha dalších spolupracovala. Přestože zvládá několik hudebních stylú, na Apokalypse zahraje – jak jinak – techno set. A že je na co se těšit! Dvojici něžných dívek na hlavní stagei doplní nejen pohledná, ale i výborně hrající, všem návštěvníkúm (nejen) Apokalypsy velmi dobře známá DJka Lucca. Z Bulharska k nám zavítá jeden z nejlepších bulharských DJú – DJ Steven. Tohoto talentovaného DJe měli fanoušci Apokalypsy již možnost slyšet na jednom z předchozích dílú. Dalším bude známý producent a výborný DJ, který nám přiveze ze Slovenska další dávku pořádně tvrdého techna a donutí nás podrobit se jeho diktátu – Toky. Abychom neposlouchali jen hraní z gramofonú a měli šanci posoudit i živou tvorbu, představí se nám Agent se svým live setem. Ke každé Apokalypse neodmyslitelně patří DJ Jerry, nejinak tomu bude i tentokrát, kdy pro velký úspěch minulého vystoupení zahraje opět s MC Blackem. DJ Lucasch nám přijede představit svou vizi techna prezentovanou na 3 gramofony. Jako dalšího přivítáme nestora české techno scény – DJe Pietra.

Druhá Climax stage se ponese, jak už je na Apokalypse dobrým zvykem, v klidnějších rytmech. V houseových rytmech vás bude houpat Chris Sadler. Stálice české taneční scény a jeden z nejvyhledávanějších a nejuznávanějších houseových DJú u nás, který občas zabrousí i do tech-house, takže se máme určitě na co těšit. Progressive a wet&hard bude v line-upu zastupovat i další DJ – Ian Blond. Z pražského Duplexu přijede na Apokalypsu DJ Tommy Rogers. Stejně jako rave stage představí i druhá – Climax stage dvě dívky. Jméno první si velmi dobře pamatujete z minulé Apokalypsy, kdy předvedla, že za gramofony udělala velký pokrok – Michaela Salačová. Druhou dívkou je DJka E-lite, ostravská chráněnkyně JPA bookingu, která uvede publikum do varu svým setem s prvky house, trance či tech-trance.

Apokalypsa se postupně stala synonymem nejen pro kvalitní hudbu, ale také pro perfektní vizuální pojetí akce. Ani tentokrát tomu nebude jinak. Animace na obřím plátně připraví i tentokrát osvědčení Cube vision, laserú se ujme RT laser a jako vždy špičkové taneční výkony podají Molotov dancers. Abyste si mohli dostatečně vychutnat hudbu v podání výše jmenovaných DJú, bude opět použit sound systém Nexo od Marcel audio.

Žádná párty by dnes již nebyla kompletní bez stánkú a obchúdkú. Proto vás na Apokalypse rádi uvítají v tradičních obchúdcích – například Radiance fashion, lightstick, party shop, More music distribution a mnoho mnoho dalších.

Apokalypsa Team – PR Apokalypsa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*