BIG BEATZ.14 | 03.07.2004

V sobotu, 03.07.2004 sa v Trnave uskutoční narodeninová oslava zakladateľa tejto párty, dja Lixxa, so všetkým, čo k tomu patrí! Po minuloročnej vydarenej oslave v piešanskom Clube 22, na ktorú si určite mnohí pamatajú, sa presunieme do Art Clubu na Hlavnej ulici v Trnave.

V tento večer sa klub vĎaka dekoráciám od Laily premení na svet plný pestrofarebných kvetov. Pestrá však bude aj zostava djs, ktorí v túto noc roztočia platne a rozhodne sa postarajú o Vašu zábavu. Pozvanie prijalo 17 zástupcov slovenskej drum’n’bassovj scény, ktorých bude počas večera vokálmi dopåňa MC Gahira. Prierez súčasným zvukom polámaných beatov Vám bude počas celej noci sprostredkováva špičková aparatúra RCF vizuálne doplnená farebnými scannermi.

Okrem kvalitnej hudby na vás chystáme aj kopec narodeninových prekvapení! Už teraz sa môžete teši na čerstvé ovocie, kopec sladkostí a maškŕt! Bližšie informácie nájdete na oficiálnej webstránke http://www.beatz.host.sk, kde sa nachádza aj messageboard pre Vaše postrehy. Srdečne Vás pozývame!

Text:Bigbeatz Crew

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*