H16 už čoskoro vydá prvé oficiálne nosiče!

Práve koncom júla 2003 ste si mohli na stránkach HIP-HOP.sk stiahnu ich pilotnú pálku &quotNech ti nejebe”, ktorá bola zaradená aj do hitparády, kde od toho času figuruje na prvých dvoch priečkach (strieda si prvé a druhé miesto s Názov Stavby “Štáanúti”). Z tejto pesničky sa takmer okamžite stal hit.

Skupina má štyroch oficiálnych členov, ktorých môžete vidie na každom koncerte. Za majkami to sú Cigo, Dilema a Kardinál, od gramcov ich dopåňa a o skreče sa stará DJ Yano. Okrem toho s nimi úzko spolupracujú aj dvaja producenti Abe a Fibi, ktorí sa starajú o energické podmazy. Chalani majú za sebou už viacero koncertov, naposledy sme ich mohli vidie na bratislavskom KRUTOTUTO. V súčasnosti intenzívne pracujú v štúdiu, aby vám už čoskoro mohli prinies matroš na ich prvých oficiálnych nosičoch.

Občianske združenie HIP-HOP.sk zakladá oficiálny lejbel, na ktorom budeme pomáha presadi sa najvýraznejším talentom slovenskej hip-hopovej scény. A práve na ňom už v polovici júna vyjde vinylový singel &quotH16 v tvojom klube”. Na platni budete ma možnos okrem tejto pesničky poču aj sólo skladbu od Kardinála &quotKeĎ chytím mikrofón (nečakaj kopírku)”, o produkciu sa mu postaral slovenský klasik a mpc men VEC a jedná sa skutočne o špičkovú pesničku. Okrem toho bude vinyl obsahova aj jednu Ďalšiu skladbu a samozrejme &quotNech ti nejebe” v remixovej verzii od nemenej významného človeka, ktorého meno zatiaľ utajíme. Tento singel bude doprevádza aj CD verzia, ktorá bude v podstate menšie EP a okrem vinylových skladieb bude obsahova bonusy navyše. Už v túto chvíľu vám vieme poveda, že CD verzia vyjde ako príloha s júlovým (pre našich českých bratov červencovým) číslom českého časopisu Bbarák. Rovnako intenzívne pracujeme aj na kvalitnej distribúcii na Slovensku tak, aby ste si mohli tento disk kúpi aj vo vašom hudobnom obchode. Aj cenovú politiku mienime robi tak, aby bolo CD skutočne dostupné širokej verejnosti, bez nutnosti napaľovania, ktoré je tak obľúbené v našich končinách. HIP-HOP.sk týmto začína oficiálne zastupova skupinu H16, a preto pokiaľ máte záujem ich zavola aj do vašeho mesta a vidie ich naživo, píšte na e-mail: lumir@hip-hop.sk, kde si dohodneme Ďalšie podrobnosti. To by bolo pre túto chvíľu asi všetko, priebežne vás budeme informova o podrobnostiach, aby ste dobre vedeli, že skutočne je sa na čo teši!

Ešte menší bonus na záver. Pokiaľ je vám H16 doposiaľ stále neznáma, môžete si stiahnu spomínanú skladbu &quotNech ti nejebe” na tejto adrese: http://mp3.hip-hop.sk/h16-nech_ti_nejebe.mp3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*