Druhé narodeniny brnenskej Flédy!

NÁZEV: Champions League –oslava narozenin klubu Fléda
DJs: Adi J, Shapeshifter+ MC Dapper, Katcha feat. MC Nuc & Lin-dee,
KDY: 12.12.
KDE: Brno

DJka a producentka Adi J, která už předvedla svoje dovednosti začátkem léta v olomouckém klubu Barumba se dostaví do Brna s vúbec nejlepším holandským drum&bassovým DJem-Shapeshifterem. Tento význačný matador nizozemské scény lámaných beatú v sobě slučuje jedinečný talent a technické schopnosti vysoké úrovně a i kdyby na ně neměl diplom z prestižní School of Audio Engineering v Amsterdamu potvrzuje jeho kvality řada producentsky výborně zvládnutých singlú které s oblibou hrají všichni holandští djs . Jako DJ Shapeshifter promyšleně kombinuje pomalejší skladby s ostrými klubovými vypalovačkami, což nejraději tropí na třech gramofonech a s CD přehrávači. (na této adrese si múžete poslechnout jeho set mp3.katcha.info/shapeshifter.mp3)
Rozhodně tedy je se na co se těšit. Už proto, že divokou jízdu doplní svým energickým projevem MC Dapper. Přes svúj poměrně mladý věk se tento angličan a držitel Dutch D&B Awards 2002 v kategorii Best MC pohybuje na raveové scéně už deset let a jeho originální, strhující a čerstvý styl ocenili mimo rodnou hroudu také klubeři například v Belgii, Německu či Izraeli. Momentálně je hodně žádaný i v USA.
Fléda se v prúběhu svojí existence zařadila mezi české kluby s vynikající atmosférou a tak je jasné, že požitek z hudební produkce oživí ještě řada narozeninových specialitek. Připraveny budou bary s ovocem, speciální dekorace, videoprojekce od vizuálních mágú Loox a řada dalších vychytávek.Takže neváhejte a přijĎte také oslavovat s námi!

Další podrobnosti hledejte na adresách www.fléda.cz a www.katcha.info

Text: Organizator

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*