JAYDEE interview

Ahoj Jaydee, pamätáš na svoj prvý gig v čechách?

Pravdu povediac nie, bolo to dávno, myslím 8 rokov dozadu. Ale čo si zvl᚝ pamätám je vrúcnos, láska ľudí z Radost klubu. Je to mágia. Chémia medzi mojou hudbou, mnou a publikom z Radosti je pravdepodobne jej príkladom.

čo vieš o Slovensku a čo očakávaš od Bratislavy? Bude to prvý krát, čo tu budeš?

Ešte hľadám nejaké informácie o Slovensku, ale z histórie viem, že sa rozdelili čechy a Slovensko, že Bratislava je mesto plné histórie a krásnych budov a palácov. Veľmi sa teším na tento gig, pretože budem po prvý krát na Slovensku , z čoho som veľmi vzrušený.

Zaujali a v posledných niečím výnimočným niektorí slovenskí alebo českí djovia alebo producenti?

Nie som človek, ktorého je ľahko zauja, ale spomenú niektoré mená je v celku jednoduché. Nepoznám veľa českých a slovenských djov alebo producentov, ale poznám dvoch, jeden je DJ Vectif z Prahy, je to dobrý tech housový a progressive dj, a ten druhý je Michal Burian. Myslím, že je tiež dobrý.

A čo Tvoje produkcie a djing? Chystáš nejakú novú platňu, prípadne bol si bookovaný na nejaký špeciálny gig?

Veci sa majú takto, podpísal som s Positiva Records UK vydanie nových mixov z Plastic Dreams. Vyjdú 8. decembra. Budem ich hra počas môjho gigu. Video bude ma veľa opakovaní na MTV UK. Okrem toho budem vychádza v holandskom Bomboza records so ženskou vokalistkou, ktorá sa volá Mary.

Ak by si mal porovna svoj hudobný štýl (ako DJ) s niektorým iným Djom, ktorý by to bol?

Niektorý ľudia porovnávajú môj štýl s Jimmym van M. Dave Seamanom, Sanderom Kleinenbergom a Johnom Digweedom. Myslím, že nemôžem by porovnávaný ani s jedným, pretože som rád iný a ukazujem to v mojom sete! Hudba kontroluje ľudí a kontrolór je DJ.

čo je aktuálne tvojich TOP10?

Nemám aktuálne TOP 10. čo je vlastne aktuálne? Nahrávka z pred 3 mesiacov už nie je pre mnoho djov aktuálna, ale pre mňa môže by.

Som veľmi senzitívny deejay takže mojich top 10 záleží od mojej nálady. Ak je veľa stresu, budem ma top 10 orientovaných na techno, ak nie je stres alebo pracovný tlak, budem ma viac groove progressive top 10. Ale menova niektoré nahrávky je zložité, hudba je pre mnohých z nás stále tajomstvo a ja to tak ponechám…

6. decembra hráš v Bratislave na BeDJ party. Aký je Tvoj odkaz pre clubberov v Bratislave?

buĎte otvorený, buĎte úprimný, bez predsudkov, nechajte sa vies hudbou. Ja tam budem ako váš sprievodca na výlete hudbou, nechajte, nech pumping groove rozhýbe vaše telá a čoskoro progresívny Jaydeeho štýl prevezme kontrolu, tešte sa!!!!!!!!

06.12.2003 sobota Bratislava
Live! Aupark

Be Dj

main floor:
JayDee (NL)
Chriss (HU, B.P.M.), Dodo.man (bajkonur/ba), Pico (SK,Maxibooking) , Koki (SK, Budha bar), Carlo (SK, Fun rádio)

Progressive & Techno:

Felipe (A), Pappi (SK, Maxibooking), Dalo (SK, Subtech), Jerry (CZ, Central booking)

Viac informacií najdete na www.slovakiapromotion.com a www.bajkonur.sk .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*