TECHNOISE : Tlačová správa

Na pôde klubu sa totiž stretnú štyria DJs z bookingu Websound, štyria z bookingu Intertec a jeden špeciálny hos: Adam Swithenbank.

Nakoľko je line up naozaj nabitý, štartova sa bude už o 8:00 hodine večernej, koniec akcie je stanovaný na 6.00 hodinu ráno.

Zabavi Vás príde team Intertec na čele zo šéfom Bolekom zo Senice – promotéra a organizátora úspešných akcií napr. Paradog, Kameňolom alebo Stereodrome . Ďalej to bude mladý bratislavský diablik Dave D, ktorý je každým setom lepší a lepší. Nesmieme zabudnú na žilinského rozbíjača Grininga a dúfame, že si na nás pripraví tie najtvrdšie platne! Svojou účasou nás poctí aj Schimek, ktorý bude ma v nitrianskej Starej pekárni premiéru a do Nitry vycestuje až z poľskej Varšavy!!

Druhý team, ktorý bude roztáča platne na tejto technovačke bude kompletný Websound DJ Team zložený z rezidentov websound akcií Stefan F & Habo. Prvý krát sa nám v Pekárni predvedie v techno sete aj Syphon. Klincova sety Websound DJs bude v tomto prípade rezident Technoise akcií Face.

Nesmieme zabudnú na to najdôležitejšie! Na Technoise sa nám podarilo zabookova Adama Swithenbanka aka DJ Swiv (Tune Inn/UK), ktorý vystúpi ako special guest a hlavný hos večera. Naposledy ste mali možnos zhliadnu angličanove veldielo na júnovom Paradogu, kde prítomných clubberov doslova rozbil! Určite sa máme na čo teši!

Vstupné na akciu je v deň konania na bráne 180,- Sk a pokiaľ chcete ušetri, v predpredaji v predajni Andante na pešej zóne v Nitre dostanete kúpi lístok za 130,- Sk (zahájenie predpredaja lístkov ohlásime prostredníctvom www.websound.sk a partnerských webov)

Ak sa štrnásti z Vás chcú prís pozrie a zabavi na techno šport dvoch tímov a jednej hviezdy zdarma, máme pre Vás v rámci súaží serveru Websound tieto možnosti:

1. V tomto momente vyhlasujeme súaž o štyri voľné vstupy. Súaž nájdete v sekcii SڍAŽE na serveri websound.sk.

2. Pripravujeme špeciálnu súaž s názvom &quotCatch Me If You Can” o 10 voľných vstupov. Stačí ak prídete dňa 12. decembra medzi 14:00 a 16:00 hod na pešiu zónu v Nitre a popozeráte sa po týpkovi, ktorý je na fotke na tejto stránke: http://technoise_sutaz.websound.sk. Ak sa Vám teda deň pred akciou na nitrianskej pešej zóne podarí &quotdolapi” tohoto chlapíka, máte lístok istý 🙂

Text: Organizator

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*