Kenvelo Atomic Jam : Biografie

MICHAEL BURIAN
(MFS, JPA Group * CZ)
Známý 8 rokov pod prezívkou Elektromajk, český najobľúbenejší DJ roku 2001 (Dance Academy Awards), patrí medzi najuznávanejšie východoeuropské DJe vôbec, má za sebou hranie v kluboch ako Turnmills v Lodýne alebo festivaloch ála Creamfields 2002 v Liverpoolu. Jeho vlastná tvorba vychádza na známom nemeckom labelu MFS A Flesh.

ORBITH
(Bassline * CZ)
Hudobná zmeska techna a elektra plus spontánne vystupovanie za mixom – to sú hlavné devízy a dôvody, prečo hral so svetovými uznávanými DJs ako sú Adam Beyer, Marco Carola, Chris Liebing a stal sa aj najlepším českým DJom v ankete Dance Awards 2002. Je častým hosom najväčších tuzemských parties. V súčasnosti sa venuje tiež produkcii.

JERRY
(Apokalypsa/Central Booking * CZ)
Radek Gehringer alias DJ Jerry pôsobí na tanečnej scéne od roku 1991, keĎ sa venoval prevažne klubovej muzike, neskôr zástanca old skull raveu a houseu. Od roku 1993 rezident največšieho kulturného centra v Európe – Boby centra. Od roku 1999 promotér jednej s največších techno party u nás – Apokalypsy. DJ Jerry hrá tvrdé nekompromisné techno s prvkami elektra. Hral asi vo všetkých velkých kluboch a na všetkých významných techno parties. Jeho desaročné zkúsenosti ešte podtrhuje vystúpenie vedľa DJ stars celého sveta, namátkou menujme Chris Liebinga, Marco Carolu, Slobodana…

BORIS CARLOFF
(Tracktion Records * UK/CZ)
Od roku 1997 sa aktívne venuje vlastnej produkcii. Svoj prví release uskutočnil na anglickej značke Distracktion, sublabelu známeho Tracktion Records, u ktorého vydávajú mená ako George T alebo David Duriez. Jeho vinylový debut bol behom dvoch mesiacov úplne vypredaní.
V súčasnej dobe pripravuje nový vinyl pre Red Salamada, sublabel valmi známeho Goya rec. Okrem iného spolupracoval na doske Dary Rolins a často vystupuje ako MC s največšími hviezdami súčasného tanečného neba.
Na Atomic Jamu doplní ako energický MC stried

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*