Johan Bacto & Thomsvast.

JOHAN BACTO
(Zync/Skunkworks * SWE)
Tento techno pionier zo Švédska sa tanečnému undergroundu venuje už od konca osemdesiatých rokov. Je zakladateľom a majitelom veľa význačných labelov (Placktown Sounds, Zync, Countdown), na ktorých vydávajú svoju tvorbu mená ako Richie Hawtin, Dave Clark, Thomas Krome, Mhonolink, DJ Misjah alebo Red Head.
Spoločne s Hardcellom vydávajú svoju produkciu tak tiež na labeloch Skunkworks a Devils Choice, ktoré
sú zatial Bactovými poslednými počinmy.
Tento vo svete uznávaný DJ teraz konečne predvedie svoje umenie v dvojhodinovom sete z 3 gramofónov v bratislavskej hale Incheba ako headliner akcie Kenvelo Atomic Jam.
www.johanbacto.com

THOMSVAST
(Family * Chicago/USA)
Zástupca novej vlny mladých chicagských DJs, preberajúcich žezlo po legendárních techno-pionieroch typu Green Velvet, K-HAND, Felix da Housecat, Aphrohead. Za velmi krátku dobu získal rezidentov v mnohých amerických kluboch (930 Lounge, Dragonfly, Big Wig, Transit, Crobar…) a jeho ostré sety zaznely na parties ako Nocturnal či Full Moon Rave. Zahral si po boku Sven Vätha, Who da funk, Derricka Cartera, Sander Kleinenberga alebo pred nedávnom vedla Chemical Brothers.
Jeho temné a energické sety sú plné zvratov zpôsobených použitím vinylov z celého spektra technomusic. VĎaka jeho umeniu tieto vinyli majstrovsky zmieša, sa tento mladý DJ presadil v rodných Spojených štátoch a teraz mieri zmera si sily s evropskými technofans…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*