Techno na PVC túto sobotu vo Waxe okorenia dj Boss a Loktibrada, počúvaj jeho starší set

Už túto sobotu sa v bratislavskom klube WAX koná klubová techno noc s názvom PalicaVonzvreCa (PVC) presunutá z niekdajšieho Subclubu. Znova predstaví to najzaujímavejšie z oblasti súčasnej techno music. Tentoraz to budú hostia Héctor Oaks a Stephanie Sykes žijúci v Berlíne.

Héctor je temperamentný týpek pôvodom z Madridu, kde aj objavil čaro underground techna. Časom sa presťahoval do Berlína, absolvoval kurzy elektronickej hudby, dlho robil v obchode s platňami a veľa chodil do klubov. Prvé EP mu vyšlo v roku 2014, neskôr založil vlastné vydavateľstvá Oaks a Kaos. Jeho DJ-ský štýl je dosť divoký, hráva iba z platní, mixuje dokopy tracky rôznych sub-žánrov techna: From raw straight techno to jacking grooves. Momentálne je rezidentom klubu Bassiani v Tbilisi, kde mu vyšiel zatiaľ jeho jediný album, zároveň je členom crew Herrensauna, ktorá sa nedávno presunula do Tresoru. Héctor tento rok v reedícii na značke OAKS vydá niektoré staršie tracky z našeho lejblu Antidandruff.


Stephanie Sykes sledujeme už pár rokov, je v pohode. Narodená v Nemecku, dlhší čas žila v Anglicku, vyrastala na diétnom techne, po návštevách klubu Sankeys v Manchesteri pritvrdila. V začiatkoch jej s publicitou pomohla Dasha Rush, potom prešla pod agentúru, ktorá spravuje DJs značky MORD. Bola/Je rezidentom v biminghamskom Atomic Jam, Jaded v Londýne a Khidi v Tbilisi.


Obidvaja hostia v súčasnosti hrávajú každý víkend, no business techno to nie je. Pred nimi nastúpia Loktibrada a Boss, akciu uzavrie Gutt.
Toto všetko sa chystá túto sobotu v klube WAX v Bratislave.
Vstup je za 10€.

https://www.mixcloud.com/technokunst/20151015-loktibrada-reduction-_-https://www.facebook.com/events/554724818626264

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*