Profil: Joel Einhorn

JOEL EINHORN /USA/ 14.11.2003 @ HOUSE desti NATION @ SPACE, PRIEVIDZA

….hrá zmes progresívneho housu , ktorý sa na jeho vystúpeniach dokonale vyvíja a pod rúškom jemu vlastnej pozitívnej energie v ktorej miesto majú i voľné plochy trancu a zlomených beatov vytvára a udáva ním vytýčený smer. Joel je pôvodom zo Spojených štátov, konkrétne z Chicaga, z mesta , ktoré sa považuje za kolísku elektronického smeru nami známeho pod strohým názvom ‘house music‘ a mesta ktoré mu zároveň poskytlo ideálny priestor na vývoj jeho profesionálnej kariéry.

V desiatich rokoch sa začal venova hre na klavír, potom na saxofón, či gitaru a neskôr, konkrétne v roku 1996, pod značným vplyvom silných beatov Krudera a Dorfmaistera sa stavia za gramofóny. Odvtedy Joel precestoval a navštívil veľa európskych miest a klubov (nakoľko sa presahoval zo Spojených Štátov do Európy) a podieľal sa okrem aktívneho hrania i na tvorbe hudby, ktorá bola rešpektovaná či už hviezdami elektronického sveta ale i renomovanými svetovými vydavateľstvami.

Pôsobí vo významných európskych metropolách medzi ktoré patrí nepochybne i Praha, kde sa podieľa už vyše dvoch rokov na organizovaní najlepšej elektronickej noci v čechách roku 2002 ‘Zen‘, na ktorej vystúpili už také zvučné mená elektronickej scény ako Sasha, Ian Ossia, Hybrid, Cass & Slide, Sean Cusick a mnoho Ďalších. čo doda?

Joel Einhorn -USA /live/ 14.11.2003 @ House desti Nation @ Space, Prievidza

Main Stage:
Dash /stereodisco.sk/
Vectif /radostfx.cz/
Joel Einhorn /roxybooking.usa/
Peter Piesh / whitetape.sk/

Drum ‘n’ bass Stage:
Blupcat /drumatique.sk/
Insect /insect.sk/

Text: Organizator

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*