HI-TECH s Ladidou v Martine.

Noc má názov HI-TECH – the progressive adventure, a ponúka skutočne kvalitný line-up, kde každý z hostí je DJ takých kvalít, že by bez problémov ustál úlohu hlavnej hviezdy na ktorejkoľvek menšej tanečnej akcii. Hlavným ahákom by pre návštevníkov mali by LADIDA (RoxyBooking/CZ) a JOSEF SEDLOň (RoxyBooking/CZ), viac než zdatnými sekundantmi im budú DODO.MAN (Bajkonur) a GRINING (Intertec/ZA). Na rozdiel od prevažnej väčšiny obdobných podujatí sa HI-TECH – the progressive adventure nebude nies v znamení jedného hudobného štýlu, ale pevnou a istou rukou prevedie clubberov po ceste od tech-house až k technu.

HneĎ v úvode noci sa hostí ujme DODO.MAN, ktorý svojími tech-houseovými kúskami pripraví pôdu pre JOSEFA SEDLOňA, ktorého progresívny tech set bude okorenený spoluúčasou perkusionistu (po slovensky bubeníka naživo) CARLA-L. Približne okolo prvej hodiny nočnej nastúpi hlavná hviezda noci – česká gramofónová kúzelníčka LADIDA, ktorá svojim setom, hraným na troch gramo, pritvrdí od tech house až k technu. Nekompromisný techno nárez potom sľubuje žilinský GRINING, ktorý spolu s domácim MAJKYM 66 vyžmýkajú z návštevníkov posledné sily. Pre najvytrvalejších je samozrejmosou AFTER, opä v réžii Grininga a Majkyho…

Akcia pochopiteľne ponúka i druhý stage, v tomto prípade sa tu pod taktovkou martinského houseového guru AKA PISHKA (WhiteTape/MT) a žilinského DASHA (Stereodisco/ZA) bude hra príjemný house.

Vstupné na HI-TECH – the progressive adventure je 169.- Sk, predpredaj 139.- Sk.
PANTER CLUB je najväčší martinský klub s dlhoročnou tradíciou, ktorý s prehľadom pojme do tisícky hostí. Dva vchody, tri bary, skúsený personál a dobré meno zaručia návštevníkom maximálny komfort a možnos kvalitnej a bezkonfliktnej zábavy.

Viac info o akcii HI-TECH – the progressive adventure (napr. profily Djov, možnos predpredaja), ako aj o samotnom klube (minulé i aktuálne parties, fotogalérie) nájdete na www.panterdisco.sk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*