SPRAWL CREW ALL v Terminali!

08/11/2003 – TERMINAL – SPRAWL CREW ALL
(austrian drum&bass presented by SIGNAII)

Táto skupina DJs, fotografov, VJov a iných hudbou-spriaznených tvorcov zvyčajne známych ako SPRAWL, upreli pozornos davu na ich parties, ktoré fungovali v pravidelných osnovách v ich vlastnom klube – BKL. Spolu s inými crews mali veľký vplyv na rakúsku break-beatovú scénu v úplne kladnom kontexte. Známi UK umelci ako aj DJs z iných krajín boli pravidelne hosami akcií poriadanými SPRAWL crew.

Už niekoľko rokov produkujú a zároveň aj hrávajú vlastné skladby, s cieľom prispie drum&bassu v budúcnosti. Crew práve teraz pozostáva zo 6 DJs a jedného MC (Cadence, Signalflow, Gebain, Fravia, Wini2, Str8line, MC Davox). Pre Ďalšie info kliknite na www.sprawl.at.

Slovenské publikum je už možno zvyknuté na MC Davoxa, ktorý akoby externe fungoval s Bratislavským SIGNAII crew a ktorý sa naozaj za poslednú dobu neuveriteľne zdokonalil. Tak isto Fravia a Gebain by nemali by neznámy pojem pre tuzemský drum&bass life. Minulý rok koncom novembra si totiž zahrali v Uclube na akcii poriadanej SIGNAIIom, v banskobystrickej čarovni a nakoniec aj v bývalej SPOJKE, kde si s nimi zahral aj vinikajúci Str8line.

Text: Larry+

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*