bicie ‘a’ bassy 11

::Tentokrát bude line up viac než bohatý, a po dlhšej dobe oživený až dvoma live actami! Prvým z nich bude prešovský hard-stepový producent Snippah, ktorý na bicích ‘a’ bassoch vystúpil s nemalým úspechom už dvakrát.

::Ďalším v poradí je Bratislavčan, produkujúci pod pseudonymom B-Complex, v súčasnosti známejší skôr zo spolupráce s djom a producentom Larrym+ na projekte NBA (Nasty Beatz Adicted). Jeho zvuk je fúziou trancu a drum and bassu, v kombinácii určenej pre tanečný parket. Energické, euforické plochy, prechádzajúce do hopkavých bicích dopåňajú chytľavé melódie a miestami aj vokál Nicol, asi najznámejšej slovenskej drum and bassovej vokalistky.

::Spoza gramcov sa o zábavu postará Ďalší hos z Bratislavy, DJ Amok, zakladateľ projektu Definitive, pod hlavičkou ktorého zorganizoval vo svojom rodnom meste niekoľko pomerne úspešných akcií. Spomínaný DJ nosí vo svojom kufri snáĎ všetky drum and bassové hitovky, ktorými nešetrí ani počas svojich vystúpení.

::Celú štvoricu uzatvára spoluzakladateľka a organizátorka bicích ‘a’ bassov – Kiara, ktorú od jej začiatkov zastrešuje drum ‘n’ bassový slovenský server a booking zároveň dnb.sk. Pre Kiaru je charakteristický hard stepový, tvrdý drum and bass.

::Stačí už len doda, že plánovaný začiatok akcie je na 21:00 s nezmeneným nízkym vstupným, len Sk 49,-.
Všetci ste srdečne vítaní…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*