REVOLUCE V OLOMOUCI

, 13.12 – James Ruskin

Jakožto hlavní místo revolucionářského srazu byl vybrán KD SIDIA. Jedná se tak v podstatě o návrat na púvodní srazy revolucionářú, jen s tím rozdílem, že současný komplex KD SIDIA je kompletně zrekonstruován.
nyní zaručuje – plně funkční klimatizaci
– 2 x nové luxusní toalety s pitnou vodou
– poskytuje celkově vynikající technické a sociální zázemí
Jako hlavní hvězda se představí anglický dj James Ruskin, majitel labelu Blueprint, který se u nás stal již velmi populární díky svým vystoupením na stěžejních techno party v čR jako Orion Hall, Apokalypsa či teplický Cosmic Trip. Na techno stage ho doplní u nás již zdomácnělí Ogi (Chr) a Balthazar (Bg). Více než “doplňkem” pak bude jistě domácí techno špička Orbith, Jerry, Kaisersoze, Leo Lycra, Alleki + kobylka, Ian Fuzzy.
Novinkou bude na Revolution druhá D´n´B stage, která využije prostory moderních garáží. Jejímu lineupu bude kralovat český král zlomených rytmú Koogi za podpory ostravské klasiky – Elvis, Inspiral62, + Kita a Anti, Info Mcs (bulgaria + risia).

Entry 270/ 320

info:
Massive laser show, super videoanimace by cube vision, new sound system, space decoration, testy xtc, exklusive go-go dancers by Pitrisek crew, after party

Line up
Techno stage – James Ruskin(uk), Ogi(chr), Balthazar(Bg), Orbith, Jerry, kaiser soze, Ian Fuzzi, Leo Laycra, Alleki+kobylka,
Dñb stage – Koogi, elvis, inspiral 62x, kita, anti, Info Mcs(bulgaria+risia)

Text: Organizator

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*