Aj BE má CDčko!

Léto je dávno za námi a tak po velmi vydařeném festivalu Summer Of Love se po kratší pauze vrací ke svým čtenářúm magazín BE Bassline, tedy Koktejl elektronické kultury. Dvojměsíční pauza, kterou jsme si vybrali nebyl vúbec ztracený čas, ale až nové BE otevřete, sami poznáte na čem jsem tu dobu pracovali a co připravovali.

Jediný opravdu hudební taneční časopis v čechách je zpět. S novou grafikou, čerstvou náplní, plný exklusivních a zajímavých informací, které si jinde nepřečtete.

Od tohoto říjnového vydání BE bude vycházet pokaždé s CD přílohou a to ne ledajakou. Mixovaných djských setú už vychází nespočet, proto jsme zvolili mnohem zajímavější nápad. Hned první CD Summer Of Love s podtitulem Hezky česky mnohé naznačuje: na našich cédéčkách budete poslouchat především novou a púvodní českou hudbu! Na tom prvním jsou skladby 12 nejzajímavějších domácích djú a skupin z letošního Summer Of Love, z nichž mnohé si na CD múžete pustit vúbec poprvé: Orbith, Juanita Juarez, Over3, Ladida, Haverlik&Tkac, Elektrabel, Rodent, DJ Jerry, Ecson Waldez, Nihilists a ZKA4T. Speciálním bonusem je aktuální velký hit od DJ Rushe jménem Spaceman. Nuže, příjemný poslech!

Hlavním tématem říjnového BE je současné Německo. Na 16 stranách se dozvíte jak o vzniku a vývoji německé taneční scény, tak si především představíme 10 nejaktuálnějších jmen, kterým (nejen) v Německu patří budoucnost. 2raumwohnung, Miquel Ayala, Pole, T.Raumschmiere, Chris Liebing, Alexander Kowalski, Märtini Brös, Ricardo Villalobos, Martin Matiske a Eiven Major.

Exklusivní rozhovor pro BE poskytl DJ Rush, hlavní jméno, spjaté s letošním Summer Of Love. Zajímavé názory a pohledy na současný svět doplnil otázkou pro Vás: Do U Like Bass? A přidal svúj aktuální hit Spaceman na naše CD.

Tvyks, Katcha, Over3, Skyline, Orbith a Lucca. Tihle všichni se posadili za jeden pomyslný stúl a probrali všechny strasti a slasti právě skončivšího léta, jak je viděli a prožili oni sami. Samozřejmě, nezústalo jen u léta…

Už víte o chystané Asociaci Promotérú v čechách? Bude to mafiánské sdružení nebo scéně prospěšná organizace? Juki ze Sdružení Pro-Futurum pro nás na tohle téma připravil zajímavý článek.
Pokud si myslíte, že nejlepší hip hop u nás dělají PSH nebo Indy&Wich, možná k nim přidáte i Syndrom Snoop. Jejich nové album a českou hiphopovou scénu komentují v hodně otevřeném rozhovoru.
Léto je tedy fuč, takže se za ním alespoň ohlédneme a vzpomeneme na ty nejlepší zážitky. Creamfields, Summer Of Love, Hradhouse, Mácháč, Sonne Mond Sterne, Hip Hop Kemp a Czechtek pod drobnohledem našich reportérú.

Plus samozřejmě tuny recenzí, techniky, her, filmú a dalšího čtení. Protože od nynějška na našich CD budou vycházet hlavně české skladby, vrací se zpátky na dvojstranu Demoline. Tento projekty si určitě zaslouží vaši zvýšenou pozornost a brzy už ty nejzajímavější projekty i uslyšíte na CD.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*