Nescafé Wilsonic – Nekompromisný line-up rozšírený o nové mená!

K doposiaľ zverejneným zahraničným menám, ktoré podujatie Nescafé Wilsonic v pirestoroch PKO 31. 10. 2003 ponúkne, pribudlo meno najzvučnejšie. Po Rainerovi Trübym a dvojici Fauna Flash (Nemecko), Jeffovi Milliganovi alias Algorithm (Kanada), Ricardovi Villalobosovi (čile / Nemecko), Lucianovi (Švajčiarsko) a Safety Scissors (San Francisco) svoju účas na Wilsonicu definitívne potvrdil Angličan Squarepursher, po Aphex Twinovi vari najznámejší predstaviteľ renomovaného londýnskeho labelu WARP Records. Originálnu zmes živého muzicírovania a digitálnych breakov tohto rovnako excelentného ako vtipného basgitaristu, určite ocenia aj tí najnáročnejší.
Zaujímavé mená pribudli aj na zoznam domácich účinkujúcich. Abuse a Toni Granko dostanú kvalitnú spoločnos. Návštevníci budú ma možnos vzhliadnu v akcii trio Barflies, svieži (nie len) jazzový projekt Oskara Rózsu, Roba Rista a Umelca. O rovné štyri mená sa rozrástol počet slovenských DJov. Okrem dvojice DeeM a Mersey Vás na Nescafé Wilsonicu rozhýbu Dalo a Toky, a k počúvaniu prinútia Superskank + Anti.
Vizuálny zážitok z podujatia umocní VJ Zden svojou osemhodinovou videoprojekciou s využitím štyroch live kamier a nového systému Circulation, realizovanou špeciálne pre Nescafé Wilsonic.

Večer plný hudobných dobrodružstiev svetovej úrovne s názvom Nescafé Wilsonic môžete zaži 31. 10. 2003 v bratislavskom PKO. Vstupenky za mimoriadne priaznivú uvádzaciu cenu – 290,- SK + poplatky – nájdete v obvyklých predpredajoch.

(Bratislava, 31. 10. 2003, PKO)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*