DOUBLEDECKER 10 – SURPRICE – tlačová správa

Headlinerov bude na desiatom Doubledeckeri viac ako obvykle, pre návštevníkov jubilea si pripravili svoje sety techhousový sanfranciscký DJ Dano, britský techno DJ Chris Gawtry, nórsky drum‘n’bass producent a DJ Tee Bee a na Afterdeckeri britský DJ Danny Mitchell. Svoje živé vystúpenie si pripravili anglickí techno producenti Ignition Technitian a slovenský downtempový a ambientný projekt Mindmap.

Dana doplnia na housovom floore rezidenti Glaubic a Haberland a svoj určite zaujímavý 3hodinový housový set odohrá Tibor. Na techno floore sa popri headlineroch predstavia rezidenti Schimek a Breeth a mladá bratislavská DJka Mayla. Na Drum’n’Bass floore prednesú svoje sety okrem TeeBeeho česká DJka IM Cyber a otcovia bratislavskej dnb scény Galagha a Gabanna. Chillout floor bude popri live vystúpení banskobystrických Mindmap patri triu DJov Buddha baru: Kinet, Magálová a Dee M vystúpia spoločne s Umelcom.

Rozloženie jednotlivých floorov bude už tradičné s dvoma hlavnými floormi (house na hornom floore, techno na dolnom floore), drum-n-bass bude pred predným barom a chillout v dolnom bare. Už štandardom je i oficiálna afterparty Afterdecker v prednom bare elam klubu, čo znamená, že sa budete môc v elame bavi neuveriteľných 17 hodín. Na afterdeckeri doplnia Dannyho Mitchella žilinský Jay a zvolenský DJ Junior. Takisto ako na predchádzajúcich Doubledeckeroch je pripravený live internetový prenos zvuku i obrazu z troch floorov na stránke www.doubledecker.sk.

Vstupné na jubilejný Doubledecker je 259 Sk v predpredaji, 299 Sk na mieste a samostatná vstupenka na afterdecker stojí 69 Sk. Ďalším &quotsurprise” pre každého kto si kúpi vstupenku na DD10 je CD kompilácia, na ktorú vybrali skladby i namixovali DJi Glaubic & Haberland. Kompilácia obsahuje nové, exkluzívne tracky, tracky od interpretov, ktorí v minulosti na DD hrali ako aj staré &quotdoubledeckerovské klasiky”.
K tradičným predpredajovým miestam v Elam klube a u Dr. Horáka pribudol predpredaj vo Vinylshope na Lazaretskej ulici.

DD 10 lineup
house:
Dano (Red Melon / San Francisco / US)
Tibor (subtech / sk)
Martin Haberland (benchmark recordings / SK)
Maros Glaubic (benchmark recordings / SK)
techno:
Ignition Technician / liveact (Ignition,Player,Tortured,Primate Records / UK)
Chris Gawtry (Tune Inn / UK)
Schimek (intertec / pl)
Breeth (elam / ucko / sk)
Mayla (subtech / sk)

drum’n’bass:
Tee Bee (Photek Productions / Norway)
IM Cyber (Roxy / cz)
Gabanna (drumatique / sk)
Galagha (drumatique / sk)
lounge:
Mindmap live (afe records / sk)
Kinet (budha bar / sk)
Magalova (budha bar / sk)
Dee M + Umelec live (budha bar / sk)
afterdecker:
Danny Mitchell (amato / UK)
Jay (whitetape / zilina / sk)
Junior (vibe / zvolen / sk)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*