Profil: G-SPOT

Po dlhšej dobe domáceho dj-ovania dostal konečne šancu zahra si po boku Toma Novyho a hral už konečne aj pre publikum. Postupne začal hráva čoraz častejšie a začal sa aj zúčastňova majstrovstiev pre dj-ov. Už vtedy vedel, že jeden z mála, ktorý to má tendenciu niekam dotiahnu a presne tak sa aj stalo, G-SPOT začal čoraz častejšie tieto majstrovstvá vyhráva a pracoval na sebe natoľko, že sa v roku 1999 stal DMC majstrom Nemeckej republiky a vzhľadom k tomu bol oficiálne zastupova svoju krajinu na najprestížnejšej akcii na svete pre dj-ov, a to DMC World Championship v americkom New Yorku. To už za G-SPOTom stála agentúra, ktorá sa zaoberá dj-skou technikou a G-SPOT dostal prvú profi zmluvu vo svojom živote.

Nasledovalo veľa výstav, kde pre firmu Reloop G-SPOT robil exhibície v skrečovaní. DJ G-SPOT momentálne hráva svoje sety po celom svete v mestách a kluboch, ako napríklad SOHO (Londýn), TITANIC (Viedeň), PALAZZO (Goething) atĎ. Spolupracuje na výrobe mníchovskej hip-hopovej mix radio show ONE&ONE MIX, ktorá je vysielaná každú sobotu na Radio2Day spolu s DJ-om AL TRAKKom od 18tej do 21ej hodiny. G-SPOT je aj momentálne na turné so svojou kapelou ESENO.

Vo svojom nabitom programe si našiel miesto aj pre slovenského fanúšika hip-hopu a tak sa teda príde dňa 10. októbra 2003 predstavi so svojim vyše dvojhodinovým setom. Treba vidie!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*