Dj Loutka

Loutka byl u zrodu téměř všech dúležitých momentú vzniku a vývoje české taneční scény.Po první house party v klubu Meloun byl neodvratně lapen houseovymi rytmy. Odjíždí do Amsterdamu, kupuje gramofony, mixpult, první desky a v neformálním seskupení ToMaMi stojí u zrodu prvních party v české produkci.

V roce 1993 se stává spoluzakladatelem agentury Roxydust House Factory – dnes Roxydust – a společně s Jardou Krampolem a Petrem Hoškem startuje první pravidelné party v KD Ládví. Rok 1994 je pro Loutku rokem zlomovým – DJ Joost Van Bellen ho zve do amsterdamského klubu Roxy, kde se zasluhuje o další prvenství, jako první český DJ vystupuje v zahraničním klubu. V letech 94, 95 dostává v Amsterdamu angažmá takřka ve všech předních clubech (Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter, Waakzaamheid) a sbírá cenné zkušenosti, které ve spojení s jeho přirozeným hudebním talentem a citem pro atmosféru pasují Loutku na nejoblíbenějšího českého Dje.V Praze nechybí na programu žádné větší party, objíždí taneční akce po celé republice, měl rezidentní noc v pražském klubu Radost FX a podílí se na produkci agentury Roxydust, která v roce 1996 rozjíždí Loutkovu rezidentní noc Shake v klubu Roxy.

Vystupoval po boku mnoha velkých jmen, jako například Darren Emerson, Terry Francis, Robert Owens, David Alvarado, Josh Wink, Jost Van Belen, Dimitry (Dee Lite), Mr.C, Westbam, Bushwacka, DJ Sneak, Dimitry (Amsterdam), Koenie, Marcello, Eddie Amador, 4 Hero Djs, UFO, Jazzanova, Silicon Soul, Junior Sanchez, Knee Deep a řadou dalších. Jeho djské sety jsou charakteristické tou nejčistší house music a nekonečným střídáním nálad – jeho souznění s tancujícím publikem často púsobí až mysticky.V lednu 2001 uzavřel smlouvu o exkluzivním bookingu s agenturou Beeswax, jejíž vydavatelství, Beeswax Recordings, vydává jeho dva tracky, Second a Third.

Discografie:
DJ Loutka pres. Housebox – michane CD a MC (Next Era)
DJ Loutka – Second 12″ (Beeswax Recordings)
DJ Loutka – Third 12″ (Beeswax Recordings)
I další účinkující budou udržovat skvělou atmosféru večera. Těšit se múžete například na Deep-house DJ Viléma, který se poslední dobou stal velkým oblíbencem našich německých sousedú a nebo na příjemný, energický Tech-house, který si pro vás připravil resident večera DJ Cuba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*