Kto je to Jan Wayne ?

Stal se jedním z nejslavnějších DJs v severním Německu. Po dlouhé práci oddaného DJ promotéra u vydavatelství Booya Records si splnil svá přání – neplýtval dále časem a začal pracovat ve studiu.
Jeho debutem byl remake od jeho osobních favoritú. Byl to velice úspěšný singl od Bonnie Tyler – hit z roku 1983 „Total Eclipse Of The Heart“ (Totální Zatmění Srdce). Jistě si někteří z Vás vzpomínají na to příjemné mrazení v žaludku, když jste si kupovali tento hit před osmnácti lety na singlu.
„Total Eclipse Of The Heart“ je to takový hit, že nebyl žádným problémem pro Německé taneční producenty tento singl promovat.
Jeho debut zaznamenal excelentní nástup do hitparád. „Total Eclipse Of The Heart“ zaujal #13 místo v hitparádě. Dalším singlem v jeho úspěšném tažení na hitparády byl „Because The Night“ (Protože Noc). Tento singl, který byl úspěšnější, okamžikem zaujal #4 pozici v Německých hitparádách, brzy se stal #1 v Holandsku a brzy dostal první „zlatou desku“. Ve Velké Británii se probojoval do první dvacítky nejlepších singlú a rázem zaujal #14 pozici.

Z oblíbence severního Německa se stal nejslavnějším DJ Německa a také nejžádanějším DJ všech dob. Jeho singly patří mezi desítku nejúspěšnějších tanečních singlú, vyrobených za prvních šest měsícú roku 2002. S jeho dalším singlem „Only You“ (Jen Ty) měl #14 pozici v Německých hitparádách. Jeho předposlední čtvrtý singl „More Than A Feeling“ (Víc Než Jen Pocit) z jeho alba opětovně ukazuje jeho smysl pro překrásné mixy, magické atmosféry a energické taneční beaty. V současné době vládnou evropským tanečním hitparádám Waynovi poslední hity „Love Is A Soldier“ (Láska Je Voják) a 1,2,3 Keep The Spirit Alive

Debutové album Jana Wayna „Back Again“ (Znovu Zpět) obsahuje kromě jiných i samotné hity jako „Total Eclipse Of The Heart“, „Because The Night“ či „Only You“. Speciální bonus pro fanoušky Jan Wayne připravil v podobě limitované edice „Back Again“ DVD, která obsahuje i videa z natáčení klipu k singlu „Only You“. Jeho debutová deska zaznamenala obrovský úspěch, o čemž svědčí #16 pozice v prodejních hitparádách.

Relase Date nového alba je plánován na 9/03‘.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*