Profil: E-Z Rollers

Jay Hurren a Alex Banks tento projekt odstartovali v roce 1995. Oba již měli bohaté producentské zkušenosti a vydávali u Moving Shadow. Alex byl polovinou projektu Hyper-on Experience a Jay spolupracoval s Andrew Richesem na JMJ & Richie.

Domovem E-Z Rollers byl opět label Moving Shadow a odstartovali sestavením kompilace Storm From The East, jež byla následovaná jejich prvním vinylem Retro. Dimensions Of Sound je název jejich debutového alba z roku 1996, ovšem mnohem větší úspěch si odnesl až jeho následovník Weekend World.

Z něho vzešel masivní klubový a rádiový hit Tough At The Top, podpořený nejen výborným remixem Andy C, ale i maximální podporou Fabia a Grooveridera v jejich rádiové show. Aby toho nebylo málo, tak titulní track Weekend World ze stejnojmenného alba byl použit ve filmu Lock, Stock and Two Smoking Barrels, potažmo v celé radiové a televizní kampani, a tak tento singl vyšel již několikrát. Díky albu Titles Of The Unexpected se v centru pozornosti E-Z Rollers objevili i letos.

Viac na www.intercomrecordings.com

Text: Summeroflove.cz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*