M-Tip (61.)

Nedávno som sa stretol s kamarátom a preberali sme neveru jeho polovičky. Jóój, to je Vám velice ošemetná záležitos. Nech sa človek na to ako chce pozerá, stále mi behajú zimomriavky po chrbte. čo je horšie, citová alebo fyzická nevera? Pre mňa oboje. Ak raz už k nej dojde, myslím, že človek potrebuje určitú zmenu, či už duševného alebo fyzického rázu.
Má teda význam udržiava vzah s vedomím, že u druhého je potreba zmeny? Možno je to záležitos dočasná. Živi však v sebe falošné nádeje je choré, aspoň podľa mňa a pri dnešnom hektickom a rýchlom tempe života.
Aj keĎ sme my chlapi niekedy ako nadržaní bujaci, treba si predom uvedomi, aký dopad bude ma naša chvíľa rozkoše, ak sa bavíme o nevere sexuálnej. Ak sa do toho primieša láska, čo je kamarátov problém, myslím, že je najlepšie vzah ukonči, ak sme si sami sebou istí, že sa nedokážeme deli o milovanú osobu s osobou treou.
Nejaké mám veľmi studené ruky, žeby predstava o nevere mojej polovičky? Uf, radšej zmena v zábave, tá nám môže len prospie.
V stredu som si bol omrknú drum´ n ´ bass v Spojke a nemilo bol som prekvapený, niečo pred jedenástou sa začali rozsvecova svetlá a krátko potom bol aj nečakaný koniec stredňajšej noci v onom podniku. Viem, že ak sa budem chcie ís v stredu zabavi, tak zvolím iný bratislavský lokál. Kam však môžeme za hudbou zájs cez víkend?
Bastila club v Bolerázi pri Trnave nám ponúka v piatok Naked disco s Haberlandom, Kečem a Radom Rovným, veľmi silná trojka… oplatí sa zájs a určite sa na parkete spotíte a budete sa musie vyzliec naozaj donaha. KeĎže v týchto dňoch brázdi slovenské kluby Dara Rolins spolu s LUmierom, treba ju vidie. Kamaráti ju videli tento týždeň v Pekárni a vraj je program live veľmi dobrý, skočte teda v piatok do Vrtule, bude sa načo pozera. Dara má už hotový nový NOŠTEK. Zabavte sa do sýtosti a čítame sa nekst wík.
Off – Marek

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*