Anketa : Citadela.

Co Ti říká Citadela? Co Ty na to, že už jí bude 5 let a bude 20. pokračování, což z ní dělá nejstarší fungující klubovku v čR.

Že v pohodě. Ale myslím, že Connectú už bylo víc a začaly v roce 1988, takže to s Citadelou nebude tak úplně pravda. Ale Citadela je pro mě garance kvality, výborný, prúkopnický line up a především dobrá zábava. Má mojí podporu.
Dan Kafka – Techno.cz

Jako jeden z nejstarších žijících promotérú na naší scéně říkám : ” Klobouk dolú lidičky , v dnešní době rychlokvašek a napodobenin je to stále výjimečná perla na scéně . ”
Gabo – G Productions

Společně s Orionkou nejsympatičtější a nejbarevnější brněnská akce, v uplynulých letech jsem ji sledoval, teĎ jsem rád, že se mohu podílet aktivně na jejich přípravách.
Jindřich – Phase

Na Citadele jsem sice osobně nebyl, ale přesto ji považuji za to nejlepší z Brna, společně s Orion Hall. Obvykle představuje hodně nových jmen, přiváží mnohdy poprvé budoucí velké hvězdy a za svou existenci si vydobyla dobrou pověst.
To, že se párty koná už celých 5 let a že její 20 pokračování je právě před námi jen potvrzuje výše napsaná slova. Prostě jedna ze dvou párty v Brně, na které stojí za to jezdit a které mají vysokou úroveň. Což se o těch mnohých jiných v Brně bohužel říct nedá…
Aleš Bleha – Bassline E

Pojem Citadela vidím Nikolu, Lunar a party kde se pokaždé najde alespoň jeden kvalitní interpret….
Je super, že se pořád drží. Jen začíná mít asi už po takové době problém s originalitou – tím chci říct, ze nejspíš bude dost těžké neopakovat se s interprety. 20? No to je fakt jubileum.. 🙂 za chvíli už dohoní i múj věk. Přeji jí, aby tu ještě dlouhou &quots námi” vydržela. 🙂
Ginger – NSW/Lunar

Do roku 2000 byla Citadela malá klubovka pro 500-700 lidí. Tím, že se přesunula do Boby Centra získala na eleganci a toto nové místo jí přineslo, spolu s propracovanou kampaní a blízkou vazbou na Rave.cz vysoké uznání mezi publikem kategorie 16-21 let v celé zemi. V současnosti je Citadela jedna z nejkvalitnějších teenage akcí v zemi, i když se mluví o tom, že poslední nedopadla dobře finančně. Umění vydržet a přežít i horší časy však dělá skutečného promotéra a tím Nikola Sochatzi je. Navíc kvalita současných Citadel je mnohem vyšší než počáteční díly v Semilasse,Dominiku,Jadranparku či na Stadionu. Já osobně přeji Citadele jen tu nejlepší budoucnost, ale bude to při současném nájmu v Boby Centru velmi těžké.
Pavel Tesař – Mersey Agency

Pět let? Tak to jsem fakt netušil. To je &quotmadam”. Před pěti lety jsem začal hrát:) Bezpochyby patří Citadela z těch větších klubovek k těm kvalitním, které nejsou kopírkami, jako některé nejmenované. Je to jediná akce, která začala prosazovat kvalitní chill out v osobitém duchu. Doufám, že bude patřit k těm, které přežijí veškeré krize taneční scény. Zaslouží si to.
Subsist – Experience/Clicks and Cuts

Citadela je pro mě jednoznačně označení pro jednu z největších klubovek u nás. To že se uskuteční již dvacáté pokračování určitě hovoří o tom že je to i jedna vúbec z nejúspěšnějších akcí pořádaných na Moravě. Tak doufám že to Citadele ještě dlouho vydrží!
Michael Burian

Spíš techno party středních rozměrú než klubovka. To, že funguje 5 let a že vydržela, bylo hlavně dáno nedostatkem tanečních klubu v Brně, aspoň v minulosti a zároveň silnou popularitou techna na Moravě, kde se sjíždějí i mimo Brněnští.
Josef Sedloň

Co Ti říká Citadela? Nic neslyším.
Co Ty na to, že už í bude 5 let a bude 20. pokračování, což z ní dělá nejstarší fungující klubovku v čR. Blahopřeju.
Matrix – Sitcom

Citadela – samostatná pevnost ovládající opevněné místo. Umožňovala další obranu i po ztrátě vnějšího opevnění. Co se týče brněnské klubové akce konané nejčastěji v Boby centru, jde, dá se říct dnes již o legendární party pořádanou agenturou Lunar. Na Citadelách se představila snad celá česká techno špička + řada zajímavých zahraničních hostí, z nichž nikteří v české republice vystoupili poprvé právě na Citadele. Takto pro nás agentura Lunar objevila spoustu zajímavých djs, jako třeba Oscara Mulera, Jela Forda atd. Poslední dvě Citadely mě sice line-upově moc nezaujaly, nicméně tato nejbližší s Benem Simsem mi přijde hodně zajímavá, stejně jako podzimní s Vigoritem a Simonem Digbym.
Radan Mach

Citadele strašně moc přeji její úspěch a dlouhověkost. Je to jedna z mála velkých akcí, které opravdu podporuji, vážím si jí a přeji jí, aby fungovala třeba dalších pět let, na rozdíl od jiných, kterým přeji brzký konec a které na naší scéně jen parazitují a při vyslovení jejich názvu se mi ruka svírá v pěst . Citadela má na rozdíl od většiny punc originality, vozí sem zajímavé a originální umělce, lidi za své peníze dostanou maximum. Mě vždycky především zajímá muzika a technické zajištění, které je vždy na vysoké úrovni. Na Citadele jsme mohli poprvé slyšel Marca Carolu, Oscara Mulera, Bena Simse a jiná jména, na Citadele funguje kvalitní druhý tranceový floor a také chill out. Kdybych se chtěl zajet někam pobavit, tak bych si vybral určitě Citadelu, no a pokud dostane příležitost v září představit se zde širší veřejnosti Alexander Kowalski, tak no comment. Jsem samozřejmě zastáncem i odrostlejšího publika a co se týká brněnské scény, tak tam si právě na Citadele ještě nepřipadám jako tatínek.
Hyde – Fabric/Luxus

Jo, Citadela.V podstatě jedna z nejúspěšnějších techno akcí v republice. To, že se dožívá dvacátého dílu je asi zásluhou organizátorú, kteří se starají, aby jen tak nezevšedněla jako ostatní párty v tom samém prostoru.
Marcel -Marcel Audio

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*