Rozhovor: DJ LIxx

1, Naposledy sme sa takto bavili asi pred polrokom. Co sa odvtedy u teba zmenilo ?
Zmenilo sa veľa hlavne v mojom súkromnom živote. čo sa týka hudby, začal som sa viac venova produkcii, aj keĎ stále mám na ňu popri práci veľmi málo času. Začal som aj s občasným písaním krátkych článkov pre webstránky o elektronickej hudbe, ale hlavnou časou mojich víkendov ostáva stále djing.

2, Začal si písa pre Bajkonur recenzie platní_? Ako ti sadla táto úloha_?
Veľmi dobre! Pri najmenšom som aj ja získal väčší rozhľad, čo sa týka nových releasov na poli drumnbassu.

3, Pripravil si veľkú narodeninovú party, prečo by na nu mali ľudia prís?
Pôjde o naozaj zaujímavo a netradične poňatú drum’n’bassovú párty. V prvom rade to však bude veľká oslava a to hneĎ z dvoch dôvodov. Tým prvým je jubilejné desiate pokračovanie tejto noci, ktorú organizujeme od decembra 2001 a vystriedalo sa na nej množstvo kvalitných djs zo Slovenska a českej republiky. A ten druhý dôvod je oslava mojich okrúhlych narodenín, ktoré som sa rozhodol strávi s hudbou a ľuĎmi, ktorých mám rád. Lineup nebude štandardne rozdelený na presné časové úseky, ale bude voľnejší a každý sa tak bude môc vo vhodnej chvíli zapoji. Teším sa tiež na prezentáciu producenta Dan Brick-a, ktorý zahrá svoju vlastnú tvorbu. Okrem toho budete ma možnos pod jednou strechou vidie špičku súčasnej slovenskej drum’n’bassovej scény v podaní Ďalších 10 djs podporených MC Greenie.
Club 22 v Piešanoch sa v ten večer zmení v narodeninovú oslavu so všetkým, čo k nej patrí, a preto nebudú chýba stovky balónov, sladkostí a rôznych prekvapení pre každého návštevníka. Dodám len, že za všetko toto zaplatíte iba 40 Sk!

4, čo špeciálne si pre tento večer pripravíš ty_?
Veľmi sa teším na domáce publikum a aj tento krát mám pripravenú drum’n’bassovo raveovú jazdu. Sám som bol minule milo prekvapený, ako skvelo sadla stará pecka od mobyho – feeling so real. Môžete sa teši na niečo podobné, pretože keĎ sa v Piešanoch vygraduje atmosféra na maximum, stojí to naozaj za to!

5, Kde a môžu vidie ľudia hra po tvojich narodeninách?
Spomeniem hlavne júnovú open-air party vo Vodnej veži v Bratislave, kde okrem slovákov vystúpi djka Katcha z čiech a tiež Festival Pohoda 2003 s Adamom F a J Majikom. Ďakujem za rozhovor a teším sa na vás na mojej narodeninovej oslave!

Text: Digital Kid

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*