Partyboy v Taliansku…

Pýtate sa čo som v Taliansku robil? čo iné ako zabával sa. Navštívil som hneĎ štyri podniky a poviem vám, že bolo načo pozera. Okrem výbornej hudby, ktorá bola v každom klube úplne iná a tým pádom ste sa mohli sami rozhodnú načo budete v tom čase tancova bola výborná aj poloha klubov. Boli totiž všetky pri sebe a tak presun nebol vôbec zložitý.

V praxi to znamenalo asi toľko, že som začal housom, pokračoval technom a zakončil ráno na goa trance. Celý komplex sa volal Fabrika a boli to vlastne také sklady, z ktorých každý bol iným klubom. S reprákmi a svetlami sa teda Taliani moc nesrali, zato bar bol zásobený až až. Niet sa čo čudova, veĎ jeden drink tam stál okolo 5 Eur(200.-SK). Barmani vás však v žiadnom prípade nešetrili a podľa toho vyzerala aj atmosféra v klube. V prázdnejších pasážach začali všetci tlieska a skandova ako na futbalovom zápase.

Druhý deň moje kroky viedli do klubu s názvom Centralino, ktorý privítal toho večera Uk dja – Chicken Lips. Hralo sa síce na môj vkus dos pomaly, pískalo to však riadne. Neskôr som sa dozvedel , že tento klub je povestný tým, že sa v ňom hral piskľavý acidový zvuk a ten mám ja zo všetkých najradšej. V praxi to znamenalo asi toľko, že od vstupu do klubu až do siedmej ráno som nekompromisne drtil na parkete a poriadne si to užíval. Postupne som si zvykol aj na tempo a ráno som si už hovoril, že takéto niečo by som z radosou uvítal aj na Slovensku. KeĎže sa mi ráno spa zrovna nechcelo, skončil som kdesi v záhrade, kde ma prebral Marokánec Raši s Jointom v ruke. Príjemne opojený som sa potom túlal ulicami Turína a pripadal si ako hlavná postava z dobrodružného filmu. KeĎže je v Taliansku zaujímavé podľa mňa úplne všetko, skončil som moje potulky na smr unavený asi o piatej hodine večer.
Tak čo vy nato? Vydáte sa tiež za zábavou do niektorého z európskych miest? Rozhodne vám to doporučujem…

Vás Partyboy

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*