Terminal Klub – Day Zero : Tlačová správa

02.04.2003, Bratislava
Terminal Klub – Day Zero

Terminal je prvý ozajstný hudobný klub, ktorý v tomto meste už dlhšie chýbal. Okrem hudobného programu ponúkne internetovú kaviareň, originálny dizajn interiéru, rozmanitú tanečnú muziku prístupnú všetkým a v neposlednom rade bezpečnos návštevníkov na novej úrovni. Na definitívne otvorenie klubu si treba počka do mája, ale premiéra sa uskutoční už túto sobotu 5. apríla 2003, keĎ na úvodnej akcii Terminal: Day Zero vystúpia tri hviezdy globálnej tanečnej scény: kanadský producent Jeff Milligan a Viedenčania Jeremiah a Gaechter.

Jeff Milligan z Toronta je popri Richiem Hawtinovi najznámejšou postavou súčasnej kanadskej elektronickej scény. Dídžejingu sa venuje už vyše pätnás rokov a vydal početné nahrávky vo vydavateľstvách Force Inc. aj na vlastnom labeli Revolver Recordings. Vystupoval vo väčšine populárnych európskych klubov (okrem iných aj v londýnskom Fabricu) aj na početných akciách v českej republike a u nás. Slávni rakúski dídžeji Jeremiah a Sven Gaechter patria k zástupcom vychýreného houseového soundu zo susednej Viedne. Spoločne spravujú vydavateľstvá Grow Records a Laudon. Pravidelne hrávajú vo viedenských kluboch U4, Flex a WUK aj na rôznych miestach v Európe i v zámorí.

Rôzne podoby house music, ktorá sa stala soundtrackom k životnému štýlu generácie X, predstavia popri zahraničných hosoch aj talentovaní slovenskí dídžeji Martin Haberland (Benchmark Recordings, Košice) a Baltazar z bratislavskej booking agentúry Leporelo. Už túto sobotu od 21:00 ste srdečne pozvaní na premiéru klubu Terminal v priestoroch filmového klubu IC.SK na Špitálskej 4. Nedajte si ujs!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*