Otrasné – Susedovi zhorel dom!

Tešíte sa, že susedovi zdochla krava a zhorel dom? Bratislavský Unique Club v Mlynskej doline sa zasa teší na tretie vydanie klubovej noci Magique, ktorá už dnes večer ponúkne množstvo prudko tanečnej elektroniky v exkluzívnom klubovom balení. Po nedávnom Brazílskom mini turné sa na slovenské publikum teší o zážitky blonĎáka v latinskej Amerike bohatší dj Toky so svojím house setom. Druhým čo sa teší, je rezident Magique dj Mike Pop. Ďaľším, ktorý sa na vás nesmierne teší je bratislavský dj Lexa s dvojice Cemele djs a úplne najviac sa teší Karol Lagerfeld, ktorý sa okrem toho teší aj z utajenej identity a teda skutočnosti, že zatiaľ nikto na svete nevie kto to je.

Pripomíname tiež špeciálny VIP guestlist, z ktorého máme ale nesmiernu rados, a pre ktorý platí zľava 50 % z ceny vstupného. Ak chceš by šastný aj ty, zaregistruj sa na www.magique.sk, získaš tak okrem zľavy 50 % zo vstupného aj možnos vyhra VIP stôl s obsluhou a občerstvením pre teba a tvojich troch kamarátov zdarma!
Registráciu uzatvárame o 14.00 a potom sa už spolu tešíme zo šastia výhercu, ktorý sa správu o svojom šastí dozvie krátko po 14.00 e-mailom.

Teší sa Unique Club, my sa tešíme, všetci spolu sa tešíme a sme šastný…

MAGIQUE
12.12.2008 – Piatok
Unique Club / Bratislava

Line up:
22.00 – 00.00 Lexa / obete bohom / SK
00.00 – 02.00 Mike Pop aka Poprednny / djmikepop.com
02.00 – 04.00 Toky / house set / SK
04.00 – 05.00 Karol Lagrfeld / SK

Zdroj: www.magique.sk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*