LUXUS pre úspešných !

Bratislava, 19. september 2008. Významný ba až exkluzívny deň pre milovníkov kvalitnej tanečnej hudby. Tento deň prináša BACARDI: B-LIVE, jedinečnú party pod taktovkou najúspešnejších slovenských producentov – DJ-ov a grandiózneho hosa priamo z Londýna.

MATT DAREY (UK) sa dá v súčasnosti považova za tzv. pioniera elektronickej hudby. Začiatky jeho kariéry by sa dali odhadnú pohľadom do dávnej minulosti. Počas tohto obdobia Matt produkoval trance, house, breaks, progressive a iné štýly. Predal viac ako 2 milióny albumov a útočil na najvyššie priečky vo svetových hitparádach. Jeho rádio šou „Nocturnal“ je jedna z najviac expandujúcich a najrýchlejšie sa rozvíjajúcich relácií na svete, vysielaná pravidelne na 116-tich staniciach. V posledných rokoch sa práve značka „Nocturnal“ nesie v duchu momentálne najatraktívnejších elektronických rytmov ako sú tech, trance, electro a Mattov najnovší projekt v štýle „rocktronica“ bude tiež čoskoro predstavený. Pracoval takmer so všetkými velikánmi na svete, ktorých je zbytočné spomína. V prípade, že sa chcete o tomto pánovi dozvedie niečo viac, stačí kliknú na www.mattdarey.com .

Organizátori jedinečnej party sa však v prvom rade spoľahli na kvalitu a výnimočnos domácich hviezd. Teši sa tak môžete na ROBERTA BURIANA. Pre zasvätených nie je potrebné toto meno viac rozpitváva, no pre tých, ktorý sa s týmto menom stretávajú po prvýkrát, hrdo dávame na známos, že tento Slovák bude od budúceho týždňa patri medzi najlepších producentov na svete, a to na základe exkluzívneho podpisu s vydavateľstvom ARMADA. Práve v týchto dňoch cestujú najnovšie Robertove počiny do tzv. Promo Pool. Okrem šiestich singlov na Armade, spomenieme, že trek VEGAS, ktorý bol už niekoľkokrát odvysielaný v prestížnej šou GDJB, Evolution a mnohých Ďalších, bude remixovaný samotným Markusom Schulzom. Zaujímavosou je aj informácia, že Robertov Ďalší singel bude remixovaný samotným M.I.K.E., ( PUSH ),( Plastic Boy ). V ostatných dňoch podpísaný najnovší kúsok v Lange Records sa bude môc pýši remixom od Stuarta, čiže majstra Lange. Výnimočným kvalitám produkcie, ktorá sa momentálne nachádza v obehu či novým Robertovým počinom by sme mali venova viac ako len pár viet. No je lepšie raz poču, ako tisíckrát číta, tak ak ste zvedavý, ako skvelý Robert naozaj je, nenechajte si újs osobné predstavenie najnovších skladieb na BACARDI: B-LIVE samotným nitrianskym producentom. Určite si ich nenechajú ujs nemeckí clubberi, ktorí budú ma možnos zaži v novembri Roberta na party vo Frankfurte. Pre viac info sledujte www.robertburian.com alebo www.myspace.com/robertburian

Skvelou správou je aj účas momentálne najznámejšieho, najuznávanejšieho a najviac žiadaného DJ a producenta MILANA LIESKOVSKEHO. Už len samotné meno by vás malo presvedči o tom, že sa máte rozhodne na čo teši. LEBO zmeška akciu, na ktorej vás bude tento pán DJ bavi by bola naozaj chyba. Milan, štandardne sprevádzaný nespútanou ELENYOU, predstaví a ponúkne svoje najčerstvejšie novinky. Ich budúci úspech garantujú nezvratné skutočnosti, dôkazy a fakty ako je napríklad to, že jeho skladba Summer Star bola ako jediná slovenská produkcia vybraná na kompiláciu DANCE EVOLUTION pod „major“ značkou UNIVERSAL. Už čoskoro si Milan zaradí do diskografie Ďalší skvelý počin, a to kompiláciu GoDeejay Selection 2008. Ako prvý slovenský producent finalizuje prípravu prvého „artist“ albumu, ktorý bude pestrý tak, ako bol aj výber hudobníkov, ktorý na albume spolupracovali – napríklad Peter Graus, Janka Bajnoci, Marcel Buntaj, či mladí začínajúci umelci Martin Kalivoda a Michaela Uličná. Okrem toho, že Milan dáva možnos poču svoju tvorbu na rôznych akciách, festivaloch a „parties“ na „Starom kontinente“, vystúpi tento mladý talent v rámci mesačného turné po Brazílii s Johnom Digweedom v jednej z najväčších arén sveta priamo v Rio De Janeiro. Na BACARDI: B-LIVE party odohrá Milan naživo aj niekoľko skladieb spoločne so známou elektronickou formáciou EARS. Viac info nájdete na www.milanlieskovsky.com alebo www.myspace.com/milanlieskovsky

Majte oči otvorené a uši na stopkách, pretože aj na Slovensku vyrástli hviezdy, o ktorých kvalite niet pochýb a za ktorých rozhodne hovorí ich hudba.

Predpredaj lístkov na ticketportal.sk

Tešíme sa na vás!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*