Hop’n’Nob – Subway series v pražském metru

Po newyorském stylu se Praha múže těšit na první ze Subway Series s tou nejlepší možnou účastí. 27.9. v den křtu desky je sraz v 17:00hod na stanici metra Náměstí RAPubliky, odkud parta vyrazí na freestyle beatbox jam jízdu pražským metrem. Odtud se všichni přesunou rovnou do divadla Archa, kde již v 19:00 hodin začíná hiphopové divadlo.
Po pražském křtu se Jaro Cossiga společně s NY partou přesune do New Yorku, aby zde ještě pokřtil desku Hop’n’Nob za oceánem a to rovnou dvakrát. Nejprve 4.10. na Madison Ave. v rámci akce Czech Street Festival a poté 11.10. v klubu Asterix v centru Brooklynu.

20.9. si nalaĎte večerní program české televize, kde budou hlavními hosty v pořadu Noc s Andělem – Jaro Cossiga a Czech Beatbox Expedition + special NY quest: Kid Lucky, Tah Phrum Duch Bush, Rabbi Darkside a MC Dyalekt.

Pokud nesledujete televizi a chodíte do kina, zajděte na nový film režisérky Michaely Pavlátové ” Děti Noci”, kde si po boku zpěvačky Charlie One (Ohm Square) zahrál i Jaro Cossiga. Film bude uveden do kin od 25.září.

Křest desky proběhne v sobotu 27.9.2008 v pražském divadle Archa. Dveře se otevřou v 18.00hod a každý návštěvník dostane 1xCD Beat Apetit a 1xCD Hop’N‘Nob
CD Hop’n’Nob vyjde jako příloha aktuálního čísla časopisu Bbarák.

www.beamaster.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*