Paul Van Dyk vs Schimek & B.T ?

Ževraj nemožné ? Dôkaz dostaneš ihneĎ po kliknutí svojej myšky ! Re-master mojej srdcovky, parádneho mixu That´s What I Call the Trance vol.1 z roku 1999(!!!) je po piatkovej oficialnej premiere vo vysielaniu RádioFM 4Elements pripravený na download pre každeho z Vás !!!

Zozbiera a spoji to najlepšie a môjmu srdcu najbližšie z Trance hudby rokov 90-tych ! Asi tak by som charakterizoval svoje pocity, ktoré ma viedli k namixovaniu tohto mixu niekedy koncom roku 1999 ! Vzniklo malé veľké dielko, ktoré sa mi napriek svojmu veku nikdy neznudilo, stále ma povznáša a dodáva obrovké množstvo pozitívnej energie. Preto som sa rozhodol podeli sa o tento nevšedný zážitok s Vami! Po dôkladnom zremastrovaní znie mix lepšie ako kedykoľvek predtým. Pre mladšiu generáciu dokonca môže môj mix poslúži aj ako šlabikár histórie a vývoja tanečnej hudby v 90-tych rokoch. Budete pravdepodobne nesmierne zaskočení, aká energia s tej hudby stále vyžaruje!
Takže veselo sahujte, počúvajte a ponorte sa do živého prameňa rieky zvanej Trance ! 🙂

zdroj : www.djschimek.com

priamy link ku mixu That’s What I Call the Trance vol.1 : http://www.djschimek.com/gallery/music/That’s%20What%20I%20Call%20the%20Trance%20vol1_DJ%20Schimek.mp3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*