SPIRAL je za dveram

Agentúra Spiral je stabilnou súčasou slovenskej elektronickej scény. Desiatky eventov, úspešný festival Download a množstvo sprievodných aktivít hovoria úplne jasne, že to s našim vnímaním zábavy myslíme vážne.
logo_spiral.sk
Ale! Chýba nám náš vlastný klub! A tak improvizujeme. Aktuálne priestory World klubu nie sú určite tým najlepším designerským riešením. Vieme to a musíte nám veri, že nájs vhodný „floor“, ktorý by nám všetkým vyhovoval je naozaj ažké. Nevadí! Budeme sa snaži využi výhody World-klubu a urobi pre každú párty „designové maximum“.
Pracujeme na novej verzii nášho webu, súčasou by mal by aj podcasting. Chceme rozšíri a zintenzívni naše bookingové aktivity, prinies vám nielen aktuálne a zaujímavé djské mená, ale da šancu aj „novým tváram“. Našim cieľom je ponúknu vám pocit výnimočnosti a hudobnej originality.

Od septembra štartujeme aj projekt „Spiral 4 listening“, sériu posluchovo, „chill outovo“ ladených sobotných večerov v novootvorenej čajovni Chayroom vo Zvolene. Od Novembra je tu party projekt „Brrrap!“ multižánrový večer, ktorý bude fúziou Dubstepu, Breakbeatu a Drum&Bassu. Taktiež pokračujeme v organizovaní Drum&Bass nocí Spiral (4.10.2008) a farebnej edície elektro, house, minimal večerov najbližšie pod názvom Silver (26.9.2008).

Sme multižánrová „rodina“, máme silné zázemie, množstvo kontaktov, ale to najcennejšie ste Vy! Tešíme sa na Vás.

Váš Spiral!

Zdroj: Spiral.sk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*