GORO a DEPHZAC v Londýne

Na májovej *reCreation sme mali možnos poču dvoch najúspešnejších slovenských techno djov a producentov Tokyho a Dala, ktorí zožali veľký úspech. Rezident a zakladateľ *reCreation DJ BRANKO, predstaviteľ minimal-techna, aj tentokrát vsadil na istotu. Ako headlinera tech-house-minimal flooru, si pozval zástupcu mladšej generácie slovenskej technoscény. DJ BOSS pochádza z Piešan a počas svojej kariéry, ktorú odštartoval na prelome rokov 1998/99 sa stihol zaradi medzi špičku nie len slovenskej, ale aj európskej techno scény. Tento dj, producent a remixer vydáva svoje tracky na labeloch, ako sú Kne’ Deep, PVC, Uff, Mechanisms Industries, Reverse Vinyl, Planet Rhythm Records, a v neposlednom rade na svojom vlastnom labely Dole Gate. Vy sa môžete teši, na jeho neopakovateľný sound, ktorý máte možnos poču práve na našej párty.
Ďalším zástupcom minimal-techna je už niekoľkýkrát hosom *reCreation, RICO CASAZZA. Úspešný producent vydávajúci na labeloch ako Wavetec, Archipel, Serialism, Celestial Dragon, Gumption Recordings, Blurred Vision, Essential Reload, je taktiež rezidentom londýnskeho klubu Cafe 1001.
Line up doplní talentovaný Slovák žijúci v Londýne DJ NYXID.

Nenechajte si ujs…

Drum and bass floor je neoddeliteľnou súčasou *reCreation. Spoluorganizátor a rezident *reCreation, niekdajší úspešný slovenský techno dj, po príchode do UK zlomenými beatmi očarený DJ SVETLUX, pre vás opä pripravil kvalitný line up.

Zo Slovenska pricestujú novozámocké legendy BLACKRAIN DJs. GORO a DEPHZAC, zakladatelia labelu Blackrain Recordings, sú organizátormi open air festivalu Rainbow a povestných drum and bassových žúrov v klube No.3. K ním sa pridá anglická spojka Blackrain crew a majster scratchu DJ SHORTZ. Ďalším anglickým zástupcom zlomených beatov je manažér úspešného labelu Revolution Recordings a člen LuckyDevilMusic, DJ IMPACT. Pozvanie prijal aj čerstvý emigrant zo Slovenska, DJ JANOVA.

Lounge floor bude hosova DJov, DOOME BEE, Oli_N a JURI. Určite stojí za zmienku aj šarmatná slečna za gramcami CHARLOTTE MICHELLE 11TH.

www.recreationnight.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*