ABUSE vs. L PLUS vo VLNE 29

Nápad s remixom vznikol už dávnejšie, počas ich rozhovoru o Abuseho novo pripravovanom hudobnom materiáli Larryho napadlo, že by s jednou jeho skladbou vedel niečo urobi. Na druhý deň sa už v štúdiu hral s Abuseho samplami. &quotTento remix bol pre mňa oveľa väčším relaxom ako som čakal. Abuse má totiž v skladbe mnoho zaujímavých stôp, ktoré dokopy vytvárajú tú jeho peknú atmosféru”, povedal Larry.

V origináli track nikdy nevyšiel, ale na Abuseho koncertoch takmer vždy odzneje ako jeden z highlightov. Remix za originálom rozhodne nezaostáva, klubovú (v tomto prípade nezostrihanú) verziu hráva L PLUS na akciách s veľkým úspechom už nejaký ten čas. Je rýchly a tvrdý a s melodickými linkami tvorí zaujímavý celok.

Okrem remixu Borderliner sa na CD zmestilo Ďalších 16 skladieb slovenských, českých a nemeckých producentov a kapiel (Martin Burlas, The Last Days of Jesus, Hieros Gamos, Einleitungszeit, Disharmony, Mindmap…) . časopis je v tomto momente už v predaji za 99Sk a treba smomenú že sa tam dá určite aj niečo prečíta 🙂

zdroj: signall crew

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*