Palace: Erasmus

Celý príbeh sa točí okolo pobytu francúzskeho študenta Xaviera v španielskej Barcelone, kde sa s vidinou získania lepšej práce snaží nauči cudziu reč. Pri hľadaní podnájmu narazí na bláznivú partičku ľudí pozliepaných takmer z celej Európy a samozrejme sa okamžite pridá k nim. Postupne v nich nachádza skutočných priateľov a zažíva tie najkrajšie chvíľky života.
Ako to už v živote býva, človek nemôže ma všetko a preto stráca to, čo dovtedy preňho znamenalo takmer všetko – svoju milovanú.

Možno vás napadne, že keby neodcestoval, žiadny rozchod prís nemusel. človek sa však učí na vlastných chybách a toto je skutočný príbeh života mladého človeka. Xavier berie život veľmi vážne zo všetkým, čo k nemu náleží – teda aj trápenia a vzrušenia. Film teda bude pre vás malou nápovedou, akými cestami sa možno vybra a ešte sa pritom aj dobre zasmejete.

VeĎ scény ako Xaviera učí jeho lesbická spolubývajúca zbali babu, alebo keĎ všetci zachraňujú Wendy, ktorú prišiel navštívi priateľ zatiaľ čo ona sa doma váľa v posteli s druhým vás určite nenechajú chladnými…

Kedy si film môžete pozrie sa dozviete na adrese www.palacecinemas.sk

Text: Filmarik

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*