M-tip(39.)

Je naozaj prispaté obdobie kedy sa nám ani päty z domu nechce vytiahnu, ale ani v útrobách bytu nás to nebaví. čo s tým? To otázka. Riešenie môže by na dosah ruky ale to by sme ho museli najskôr pozna.
Osobne som sa rozhodol pre zmenu miesta pobytu v priebehu tohto víkendu. Občasná zmena nezaškodí a môže by príjemným spestrením aj tak dos šedých dní. Okolnosti ma nútia odcestova. Verte, radšej by som zotrval spätý s krásavicou na Dunaji a pripil si s Vami dobrým drinkom v sobotu v ExExtréme. Pat Heart často k nám nezvykne chodi a aj Tvyksovo nadšenie už akosi ochablo. Nie som znalec scény, ale verím, že si uvedomelejší klubery prídu na svoje a zabavia sa do sýtosti, nezostane na nich suchá ni, aspoň ja som takmer vždy tak dopadol na dobrých akciách v Bajkale.
Nielenže sa zdúchnem ale premením sa aj na tichú myšku a odhryznem si z nejakej knižky. Pripravil som si ich zopár, upratoval som totiž a našiel som na byte dos kníh, ktoré som ešte ani nevidel, nieto ešte čítal. Nekupoval som ich sám, taký barbar nie som, ale kamarát akosi pozabudol, že do knižnice postavil knihy aj s igelitkou a pokladničným blokom, dátum z bloku Vám radšej neprezradím, lebo knihomoli prídu a zbijú ho za trestný čin ponechania ladom. Sú to knihy o mágii, bielej našastie, tak sa naučím lektváru a dám Vám potom ochutna, a budem už len čaka šúchaním si dlaní na žiadaný efekt. Neskutočné sa možno pravdou stane a čaro bude účinkova, hehehe. Viem, že každého nenadchnem týmto literárnym žánrom, preto by som rád pripomenul Maxim.E.Matkinov Polnočný denník, ak ste naň ešte nenarazili za takmer polrok čo je na trhu. Mimochodom, je po ruke ešte aj na nete, kde vychádzal pôvodne, na inzine. Ponorte sa do sveta bratislavskej intelektuálnej populácie, zabavíte sa a dos vecí sa Vám premelie hlavou, možno tam spoznáte niekoho z Vašich známych. Naozaj dobré čítanie.
Ak sa Vám nebude chcie sedie pri skríííne alebo pri nočnej lampe s najlepším priateľom človeka v ruke… fuj chalani, nemyslel som na onániu, ach bože, tá dnešná mládež, zájdite radšej niekam von, prevetra hlavu a peňaženku. Košičanom závidím Confusion, rád by som sa pozrel v sobotu v Arzenale na Buriana aka Elektromajka, či si pripravil svoj obľúbený wet & hard set, sorrry, radšej vypočul :-)… sami uznáte, že dnes je naozaj z čoho vybera ak nazriete do partylistu.
Každé mesto má už svoju party, čo je naozaj dóóóbre, ale je mi aj trošku ľúto, pretože prestane dočasná migrácia kluberov a kamarátov z opačného konca republiky uvidím naozaj raz za uhorský rok. Nebudem pinda, som naozaj veľmi rád, že sa aj nové maličké klubíky usilujú uchyti si svoj kúsok z koláča. Uvedomil som si, že som ešte nezažil live Olgu+Jozefa tak si ich omrknem dnes v rodnom meste na Peteho narodkách.Booožinku, až teraz som si všimol, že dnes je v Unique v našom kapitále housík Kokiho aj so živým saxíkom, kto ste niečo take už zažili live, dáte mi zapravdu, že to by sa nemalo necha ujs, žeby som zmenil dátum presunu o zopár km o jednu noc? (Pozn.autora: editácia textu 04:12 pm CET 24/01/2003) Keby som zostal celý večer a noc doma, narástla by mi určite veľká zadnica a to neeeeechcem.
čítame sa next wííík.
Off – Marek

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*