DJ FRESH na RAINBOW OPEN AIR 2006

Ex člen zoskupenia BAD COMPANY , majitel labelu BREAKBEAT KAOS , kde vychádza jedna &quotpecka” za druhou a o nič menej skvelý producent a dj . To je DJ FRESH po prvý krát na SLOVENSKU . . .
DJ FRESH – Mini Biography

Je veľmi zriedkavé strávi asi tak tridsa minút na drum´n´bass party a nepoču produkciu Fresha.

Najzapálenejší a najlepší producent na svete, podľa Knowledge Magazínu, je na scéne dva roky. Najznámejší je ako front man dnes už nefunkčného, nesmierne úspešného d´n´b zoskupenia, Bad Company, s ktorým vyhral minulý rok ocenenie D´n´B Arena, Najlepší d´n´b zvuk všetkých čias za track ´The Nine´. Dj Fresh bol tiež zvolený za jedného z 10 najlepších dj-ov v D´n´B Arena Top 10 Dj´s.

Dan Fresh v súčasnosti produkuje track, ktorý pravdepodobne čoskoro dosiahne vrchol na D´n´B chart v Radio 1. Už si užil top 20 s trackmi ´More Fire´ a ´Barcelona´ (pri ňom bol executive producer) a top 10 s trackom ´Miracles´ (Pet Shop Boys). Taktiež žije hektickým dj-ským životom a harmonogramom, hrá na turné po celej Európe a USA spolu s Andy C, Grooverider a Dieselboy a pravidelne hráva na tanečných festivaloch v Európe, na ktorých sa zúčastňujú viac ako 20 tisícové davy ľudí (napr. Exit Festival, Srbsko).

Dj Fresh je zodpovedný aj za vstup zoskupenia Pendulum do vydavateľstva BreakBeat Kaos, ktorý vlastní s Adamom F. V posledných rokoch ho zachvátila internetová mánia, web stránka, ktorú založil a spolupracuje na jej úpravách (www.dogsonacid.com) je so svojimi 40 tisíc členmi a zhruba 80 miliónovou mesačnou návštevnosou najväčšou odkazovou schránkou dance music na svete.

Fresh spolupracoval napr. s Pet Shop Boys, Adam F, Dj Shadow, Apollo 440, Grooverider alebo Andy C a mnohými Ďalšími. Jeho debut, ´Escape from Planet Monday´ je očakávaný na tento rok.

Fresh je meno, ktoré je synonymom kvality…

Drum and Bass track highlihts obsahuje: Signal, Tombraider, All That Jazz, More Fire, The Nine, Planet Dust.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*