Album Soil má své datum vydání i křest!

Soil testují český éter
Měsíc před vydáním debutového alba SOIL házejí na stúl první vizitku. Promo singl, obsahující skladby, ‘Standing’ a ‘Closer’ již zní na vlnách Rádia 1 a Expres. Která další se nebojí alternativní české hudby a připojí se?

Bratři Orffové nyní i obrazem – video &quotNa hadím ocase”
Až budete manipulovat s dálkovým ovládáním vašeho TV přijímače ve snaze zavadit o nějakou tu hudbu na českých televizních kanálech, dost možná narazíte i na Bratry Orffy. Video k otvíráku alba, nazvanému ‘Na hadím ocase’, využívá souladu i protikladu mezi náladou hudby a obrazu. Natáčelo se v Paříži pod režisérským dohledem Jara Ridzoně ze slovenské kapely Frogski Pop.
Klip by měl být k vidění na Óčku a ve vybraných pořadech české televize :::

Jim Beam vysílá Bratry Orffy na šňúru
Bratři Orffové se chystají na přelomu dubna a května odehrát sérii šesti klubových vystoupení po velkých městech jako součást šňúry Jim Beam Music Tour 2006.
Bezpochyby pozitivní zprávou pro návštěvníky zúčastněných klubú je skutečnost, že koncerty i následná dj vystoupení se obejdou bez vstupného … Zde je rozpis šňúry:

Dvě písně Bratří Orffú [‘Vláček do Bingriwingri’ a ‘Moře’] ozdobí kompilaci podporující turné. Ta múže být vaše, pokud na koncertě urazíte něco málo toho správného nápoje, případně si na stáncích koupíte nové číslo časopisu Street, k němuž je zmíněné cd přibaleno :::

www.quazidelict.cz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*