Lollypop v Radosti!

Sobota 14. prosince 2002
Gay night club Ptačí klec, Pardubice
DJs: Vilém (LollyPop resident, Radost FX Praha), DJ AB (Bassline pardubice, Kamil (exPlastic Purity Pardubice)
Chill Out: DJ Ondra & DJ Fousek

Takřka kultovní a vúbec první česká gay house party LollyPop se poprvé přihlásila letos v únoru v pražském klubu Radost FX, kde tvúrci tohoto nápadu a residenti djové Vilém a Lumiere našli pochopení a ‚střechu nad hlavou‘. Každý měsíc se tak múžete v Radosti FX potkávat s příjemným housíkem, super dekoracemi a bohatým programem, skvělou náladou a neopakovatelnou atmosférou. LollyPop se postupně stal jednou z nejoblíbenějších klubových nocí v Radosti FX.

Residentní DJ Vilém zahrál už na otevírací párty klubu Ptačí klec, Open The Gate, Lumiere byl naším hostem. Nic tedy nebrání tomu, aby LollyPop poprvé opustil domovskou Radost FX a vydal se do Pardubic.

Stane se tak v sobotu 14. prosince 2002, uslyšíte Dje Lumiera, tedy residenta a spolutvúrce LollyPopu, dále zahraje exPlastic Purity, DJ Kamil a po dlouholeté pauze se za gramofony vrátí Aleš Bleha aka DJ AB. Speciálním hostem večera bude produkční klubu Radost FX a jeden z nejznámějších českých djú, Vectif.

V Ptačí kleci se poprvé představí chill out ambient room, kterou najdete v zadní místnosti klubu a hrát vám bude DJ Ondra. Nebude chybět videoprojekce, hot dekorace, sexy gogo dancers, nebo i uvítací drink a ovocné osvěžení.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*