Kameňolom Open Air

Kameňolom Open Air – 12 – 13.8. 2005 – Šútovo – jazerá

Fascinujúca lokalita šútovského kameňolomu, kde sa obvykle zvykneme zastavi počas teplých letných dní, sa v auguste na dva dni zmení na nepoznanie . Namiesto nafukovačiek, uterákov a neutíchajúceho detského mrnčania, sa v tesnej blízkosti azúrových jazier rozprestrie kráľovstvo progresívneho zvuku . Predzvesou šialenstva ktoré sa rozpúta 12. & 13. augusta nebola len decentne vychýlená sánka pracovníka Stredoslovenskej Energetiky konfrontujúceho sa s technickými požiadavkami na prenosovú sústavu, ale samotné rozhodnutie pri výbere tejto sprofanovanej destinácie.

Skúsme konkrétnejšie.

Po oba augustové dni sa v areály bývalého kameňolomu situovaného na polceste medzi Martinom a Ružomberkom kompletne zamení takmer celá tamojšia fauna . Všetky mobilné zvieratká od veveričiek, medvedíkov, dážĎoviek, cez ježkov, chrobákov, psíkov, mačičiek končiac operencami vrátane blanokrídlovcov, sa na weekend dobrovoľne presídlia aby uvolnili flek pre dve pódiá, ktoré pre Vás, tiež zvieratká, ale predsa len už ako tak civilizované, postaví produkčný team Wolf Promotion.

Teši sa môžete hlavne na pohodový house, ktorý bude na akcii zastúpený po oba dni. Ďalej techno, ktoré sa bude hra v sobotu a čím Ďalej populárnejší drum&bass, ktorý sa zaradil do piatkového dramaturgického plánu.

Mená vystupujúcich djs ako aj Ďalšie informácie nevyhnutné pre ukojenie informačného smädu, Vám naservírujeme čo nevidie.

Viac info na www.wolfpromo.sk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*