Ako zhodnoti SpaceParade?

Napriek všetkým pochybnostiam sa nám podarilo vypravi kamión na cesty prievidzského okresu a verte, že najmä pohľady nič netušiacich dedinčanov, ktorí zveľaĎovali svoje záhradky, stáli za to!:-) KeĎže to bola improvizácia, tak sme z časových dôvodov nestihli navštívi Nitrianske Rudno, za čo sa ospravedlňujeme hlavne tým, ktorí nás tam čakali. Až na &quotnadmieru iniciatívneho” policajta, ktorý mal za potrebu skontrolova, či máme na trucku nalepenú dialničnú známku, prebehlo všetko v poriadku. To, že hra s platní sa za jazdy jednoducho nedá, sme zistili až po prejdení prvého kilometra, ale našastie nás podržali cd playery. Takže vyniknú dídžejskému majstrovstvu Carla, Truhla a Mike Wazowskeho sme naplno dopriali na občasných zastávkach v dedinách a mestách. Kamión skončil svoju pú presne o 18.30 na parkovisku pred Tescom a všetci pasažieri sa mohli presunú do priestorov klubu Space, kde na nich čakali pripravené dva stejdže a nejaké to občerstvenie. Okrem dídžejov patrí naše poĎakovanie všetkým go-go´s, ktorí sa postarali o výbornú atmosféru!/poniektorí neváhali prís až zo susedného česka!/

Samotná párty začala asi s 15 minútovým oneskorením čo bolo dôsledkom osádzania neplánovane veľkého projekčného plátna/3x4metre/. Potom už nič nebránilo vypusti na nič netušiace okolie skutočne massssívny sound. Vštci obyvatelia v okolí 10 km, adresujte prosím svoje sažnosti za prebdenú noc firme KING-sound and light systems, ktorá sa postarala aj o postavenie a ozvučenie kamióna – Matúš, Ďakujeme Ti, ten sound bol absolútne perfektný! Všetko prebehlo technicky hladko, všetci dídžeji rešpektovali ostatných a dodržiavali svoje časy s minútovou presnosou. Sklamaním bol výkon hlavnej hviezdy večera-thajskej Nakadie, ktorá by mala zosta asi pri tom modelingu.

Ochranka fungovala na jedničku, za čo si vyslúžila uznanie a obdiv od niektorých návštevníkov priamo na párty, čo sa asi často nestáva-Respect!
Chcem poĎakova aj firme LM, ktorá nás, okrem mnohých cien, vrátane dvoch leteniek do Stockholmu, vybavila 9-timi plazmovými obrazovkami a asi až príliš veľkým projekčným plátnom. Nemôžem zabudnú pochváli chalanov, ktorí sa postarali o absolútne premakaný vídžejing! Nechýbal laser od TMaCX, pivo, klobásky a mnoho spomienkových predmetov..:-)

Ešte raz chcem poĎakova všetkým, ktorí sa pričinili svojim dielom k tomu, aby párty dopadla na jedničku a verím, že nám nič nebráni teši sa na Ďalší ročník./palo matlovic a kolektív Space/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*