STIGMA VIDEO DVD!!!

Presvedčivo zachytený pohyb a tanec

Uvedomujeme si, že partypeople chcú vidie nielen fotky, ale aj pohyb a zaži atmosféru akcie opä pri pohľade na video. Pohyb pri tanci je práve to, čo fotografie nemôžu zachyti tak ako kamera. Už prvé stretnutia partypeople s kamerou spôsobili príval emócií a exhibície jednotlivých aktérov zostrihu.

Veríme, že práve oni budú ma najlepšiu pamiatku na Stigmu.

DVD

Celé DVD je skúšobný projekt. Prinášame opä niečo nové. čas a investície venované tomuto projektu určite ocenia nielen fanúšikovia tanečnej scény ale aj tí, ktorí nemali možnos zaži podobnú party. Naším jediným cieľom je dosiahnu návratnos investícií a času, ktorý sme tomuto projektu venovali. Pevne veríme, že naša snaha bude ocenená a budeme môc prináša podobné zostrihy aj z Ďaľších akcií.

čím je Stigma DVD také nečakané

Je to nielen jeho samotné vydanie, ale najmä jeho prevedenie. Je totiž spojením toho najlepšieho zo Stigmy 2004 (DJ RUSH) a Stigmy 2005 (CJ Bolland). Takto si môžete vychutna skvelú atmosféru oboch akcii na jednom DVD! A bonusový materiál? Na DVD nájdete ešte krátke video venované špeciálne DJovi RUSHovi a vyše 300 fotografii z oboch parties od Roba a Stana Pittnera aka Intyho.

Ukážky z videa a objednávku nájdeš na adrese:
stigma.nextage.sk/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*