CARL COX THE FESTIVAL

Fenomenální DJská hvězda se rozhodla v česku zakončit své světové turné Carl Cox & Friends. Navíc chce populární Brit svým oblíbeným českým fanouškúm, kromě tradičního setu, představit živě své nové album Second Sign. Do Roudnice s ním na první prázdninový open air přijedou také báječné vokalistky Onallee (známá ze spolupráce s Roni Sizem) a Saffron (fanoušci skupiny Republica určitě vědí), navíc s perkusionistou Pablem.
Pokud ještě nemáte lístek na Carl Cox The Festival, bude vás zajímat, že v aktuálním XMAGu je kupón, za který dostanete slevu 200 korun na lístek zakoupený na místě!
Na hlavní stagei s Coxem vystoupí také Christian Smith, jenž se spoluautorsky na Second Sign podílel. Dále dobře známý Trevor Rockliffe, talentovaný DJ Hal aka Roger Watson, HolanĎan Michel de Hey, Rakušan Felipe a domácí Lucca, Elektrabel a Daho & Ginger.
Velké překvapení skýtá Red Zone s tahouny – francouzským DJem Etienne de Crecy a britským downtempovým mágem Chrisem Coco.
Zábava bude i na stánku časopisu XMAG. Kromě možnosti přijít k časáku s cédečkem nebo DVD z vydavatelství iMedia (XMAG, STREET, Hype) za super cenu, tam uspokojí také vaší žízeň. První příchozí dostanou láhev minerálky, ke koupi budou parádní trička s motivem Carl Cox The Festival, zahrají mimojiných Funk Punx.
Na posvátném místě pod horou říp nebudete trpět ani hlady. Catering nabízí od vegetariánské stravy přes pizzu až po kvalitní steaky. K tomu samozřejmě bohatý výběr nealkoholických a alkoholických nápojú. Ceny na barech jsou srovnatelné s ostatními letními akcemi, určitě se nebojte jejich přemrštěnosti.

Brány Carl Cox The Festival se otevřou ve 14 hodin, hrát se začne o dvě hodiny později, konec hudební produkce bude v sobotu v šest ráno. Jen tak pro vaši informaci, afterparty ve Sportovní hale u řeky začíná už v pět, vstupné je kilo.

Ještě před otevřením samotných bran projedou areál Carl Cox The Festival kropící vozy, nemusíte se obávat žádného prachu.

Do Roudnice a zpět vás přepraví za padesát korun speciální autobusy smluvního přepravce. První odjíždí z Prahy – Nádraží Holešovice v 16.00, na místě je v 16.50. První spoj z Roudnice do Prahy vyjíždí v šest ráno, poslední v osm. Věnujte pozornost internetovým stránkám festivalu www.carlcox.cz, najdete tam všechno.

…………………………………

CARL COX THE FESTIVAL – 1. 7. ROUDNICE NAD LABEM

LINE UP:
Carl Cox, Christian Smith, Trevor Rockliffe, DJ Hal, Michel de Hey, Felipe, Lucca, Elektrabel, Daho & Ginger, Chris Coco, Etienne de Crecy, Funk Punx,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*